Šta je zbog čega korisno

Šta je zbog čega korisno

Korisni tekstovi o koristi i štetnosti hranljivih namirnica, začina, vitamina i minerala. Pogledajte koje su namirnice čemu koriste.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Zašto treba pojesti nekoliko urmi pre spavanja?Zašto treba pojesti nekoliko urmi pre spavanja?
19. januar
Proteina u suvoj urmi je deset puta više nego u svežem, koje je tvrdo i ne može se jesti. Hramljivi sastav urme. Zašto da jedemo urme pre spavanja.
Najzdravije zimske namirnice na koje treba obratiti pažnjuNajzdravije zimske namirnice na koje treba obratiti pažnju
18. januar
Zima je godišnje doba u kojem imunitet opada iz različitih razloga. Pogledajte malo opširnije o namirnicama korisnim tokom zime.
Napitak od pirinča - koristi i primenaNapitak od pirinča - koristi i primena
17. januar
Napitak od pirinča se smatra pravim eliksirom u kini. Pripremanje napitka od pirinča se može odvijati na nekoliko načina.
Sok od bundeve - zašto da ga pijemo? ​Sok od bundeve - zašto da ga pijemo? ​
16. januar
Sok od bundeve je jedan od najpopularnijih načina za konzumaciju bundeve. Sok od bundeve - koristi, pripremanje i u kojom slučajevima da ga pijemo. Zašto da pijemo sok od bundeve?
Sok od celera - sve koristiSok od celera - sve koristi
15. januar
Sok od celera ubrzava metabolizam, što ga čini posebno pogodnim za osobe sa viškom kilograma. Sok od celera nas čini lepšim, mršavijim, čisti bubrege i jetru. Pogledajte sva korisna svojstva soka od celera.
Kalorije i sastav kiselog kupusaKalorije i sastav kiselog kupusa
13. januar
Kiseli kupus je tradicionalna evropska turšija koja je prisutna u svakom domu tokom zimskih meseci. Kalorije u kiselom kupusu.
Šta sadrži pirinač?Šta sadrži pirinač?
12. januar
Pirinač je kultura, izuzetno bogata složenim ugljenim hidratima. Pirinač ima visoke hranljive kvalitete. Osim toga pirinač ima veoma nizak glikemijski indeks.
Da li je kačkavalj koristan?Da li je kačkavalj koristan?
05. januar
Da bismo razumeli da li je kačkavalj koristan ili ne, potrebno je da se upoznamo i sa njegovim kvalitetom. Kada birate kačkavalj, treba imati na umu nekoliko stvari.
Prednosti i mane sira i kačkavalja na bazi biljakaPrednosti i mane sira i kačkavalja na bazi biljaka
05. januar
Činjenica da se sir ili kačkavalj izrađuju od biljne masti ne šteti našem zdravlju, samo je životinjska masnoća u njemu zamenjena biljnom.
Da li je dobro jesti kestene?Da li je dobro jesti kestene?
04. januar
Kesteni su važna komponenta vegetarijanske ishrane. Sadrže supstance korisne za telo kao što su kalijum, kalcijum, natrijum, fosfor, bakar, magnezijum, gvožđe.