- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiSmrznite paprike za zimu
30. januar
Jana G.
Kulinarski SavetiKako pripremiti arapski začin Zaatar?
27. januar
Vyara Kostadinova
Kulinarski SavetiKako da blanširamo pirinač?
23. januar
Plamena M.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Uz šta najbolje ide vinoDa bi se vino kombinovalo sa određenim jelom, treba se držati pravila. Koliko je vino skuplje i jače, toliko jelo treba da bude jednostavnije.
22. januar
Tajna vazdušastog domaćeg kuglofaPripremili smo za vas nekoliko tajni koje će vam pomoći da napravite pravi mekani i vazdušast domaći kuglof. Pogledajte ih.
20. januar
Tajna ukusne pite od bundevePita od bundeve je vrsta slatke pite koje se pravi od kora, rendane bundeve, oraha i konditorskih začina. Tajna ukusne pite od bundeve je u pečenju.
16. januar
Zašto je kolač gnjecav?Ako u testu za kolač ima voća, koje je sočno, prethodno ga istisnite, jer će kolač ostati gnjecav, koliko god da ga pečete.
13. januar
Kako sami pripremiti brašno od leblebije?Da biste napravili brašno od pečene leblebije, takođe su vam potrebne suve semenke. Brašno od leblebije je bogato proteinima i pravi čuda u obnavljanju ćelija.
23. dec.
Božićna kućica - ukusno remek-delo u prazničnoj dekoraciji Božićna kućica se mnogo puta pretvarala u košmar za mnogo domaćica. Evo kako da napravite savršenu božićnu kućicu.
22. dec.
Šta ide uz šampanjac?Koliko je važan odabir šampanjca, toliko je važan i izbor sa čime ćemo ga upariti. Pogledajte ove predloge sa čime da kombinujemo šampanjac.
20. dec.
Kako da zamrznemo kukuruz?Zamrznuti kukuruz je veoma zgodan za pripremanje različitih vrsta jela. Pogledajte kako da lako i jednostavno zamrznete kukuruz.
20. dec.
Kako da pravilno čuvamo kiseli kupusPratite naše savete za čuvanje kiselog kupusa, da biste imali ukusan kupus cele zime. Gde da čuvate kiseli kupus? Čuvanje kiselog kupusa u teglama.
20. dec.
Kako da kuvamo na pariAko nemate uređaj za kuvanje na pari, možete da kuvate na starinski način: metalno cedilo ili sito se stavi na lonac sa ključalom vodom i pokrije krpom.
19. dec.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 820
Recepti
7 889
11 374
Drugo