Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se kuva sa multikukerom?Kako se kuva sa multikukerom?
24. januar
Možda vas u reklamama ubeđuju da se sve dešava pritiskanjem jednog dugmeta, ali kuvanje sa uređanjem ima neke svoje specifičnosti. Evo nekoliko praktičnih saveta za kuvanje u multikukeru.
Sušeno voće je korisnije od svežegSušeno voće je korisnije od svežeg
22. januar
Sušeno voće sadrži mnogo biološki aktivnih supstanci, vitamina i minerala, ali za šta je korisno sušeno voće?
Najpopularniji francuski sireviNajpopularniji francuski sirevi
18. januar
Najčešće se francuski sirevi serviraju samostalno - komadi se stavljaju na drvenu dasku. Vino i hleb se mogu poslužiti da upotpune jedinstveni ukus mlečnih iskušenja.
Kako da pravilno pržimo ribu?Kako da pravilno pržimo ribu?
18. januar
Riba je izuzetno korisna, hranljiva i ukusna hrana. Ona je osnova svih zdravih dijeta. Kako da pravilno pržimo ribu?
Kako da čuvamo domaći sudžuk i krvavicuKako da čuvamo domaći sudžuk i krvavicu
10. januar
Prilikom spremanja i čuvanja sudžuka, krvavica i generalno mesa u domaćim uslovima potrebno je poštovati niz pravila. To je zbog činjenice da domaće spremljeno meso nema dugačak rok trajanja, kao ono iz prodavnice.
Osnovne greške u spremanju kiselog kupusaOsnovne greške u spremanju kiselog kupusa
08. januar
ikako nije komplikovano da sami napravite kiseli kupus ako znate recept za to. Nažalost, ne uspeva svaka domaćica da napravi ukusan kupus, jer pravi važne greške prilikom pripreme kiselog kupusa.
Kulinarski udžbenik: Topljenje svinjske maastiKulinarski udžbenik: Topljenje svinjske maasti
06. januar
Slanina, namenjena za topljenje masti, se seče na ne mnogo velike komade koji se stavljaju u veliku posudu i zalivaju se hladnom vodom da se namoče na 1-2 dana i noći.
Tajna ukusnih škampaTajna ukusnih škampa
06. januar
Pazite da ne prekuvate škampe, zato što će postati bezukusni i žilavi. Dovoljno im je otprilike 5-10 minuta - u zavisnosti od njihove veličine.
Kako se puni jagnje - korak po korakKako se puni jagnje - korak po korak
03. januar
Već i vi znate kako da napravite ukusno punjeno jagnje za praznike, čak i ako nemate selo. Evo kako da napunite jagnje korak po porak
Odgovarajući prilog za meso divljačiOdgovarajući prilog za meso divljači
30. dec.
Pogledaćemo koji prilozi su najodgovarajući za meso divljači, zato što, navaše iznenaćenje se ispostavilo da je to voće, a ne povrće.