- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiSaveti za dimljenje ribe kod kuće
26. januar
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiKako se pravi kiseli kupus bez pretakanja
26. januar
Galina Ivanova
Kulinarski SavetiOsnovna pravila kod zamrzavanja ribe
25. januar
Admin
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se kuva sa multikukerom?Možda vas u reklamama ubeđuju da se sve dešava pritiskanjem jednog dugmeta, ali kuvanje sa uređanjem ima neke svoje specifičnosti. Evo nekoliko praktičnih saveta za kuvanje u multikukeru.
24. januar
Sušeno voće je korisnije od svežegSušeno voće sadrži mnogo biološki aktivnih supstanci, vitamina i minerala, ali za šta je korisno sušeno voće?
22. januar
Najpopularniji francuski sireviNajčešće se francuski sirevi serviraju samostalno - komadi se stavljaju na drvenu dasku. Vino i hleb se mogu poslužiti da upotpune jedinstveni ukus mlečnih iskušenja.
18. januar
Kako da pravilno pržimo ribu?Riba je izuzetno korisna, hranljiva i ukusna hrana. Ona je osnova svih zdravih dijeta. Kako da pravilno pržimo ribu?
18. januar
Kako da čuvamo domaći sudžuk i krvavicuPrilikom spremanja i čuvanja sudžuka, krvavica i generalno mesa u domaćim uslovima potrebno je poštovati niz pravila. To je zbog činjenice da domaće spremljeno meso nema dugačak rok trajanja, kao ono iz prodavnice.
10. januar
Osnovne greške u spremanju kiselog kupusaikako nije komplikovano da sami napravite kiseli kupus ako znate recept za to. Nažalost, ne uspeva svaka domaćica da napravi ukusan kupus, jer pravi važne greške prilikom pripreme kiselog kupusa.
08. januar
Kulinarski udžbenik: Topljenje svinjske maastiSlanina, namenjena za topljenje masti, se seče na ne mnogo velike komade koji se stavljaju u veliku posudu i zalivaju se hladnom vodom da se namoče na 1-2 dana i noći.
06. januar
Tajna ukusnih škampaPazite da ne prekuvate škampe, zato što će postati bezukusni i žilavi. Dovoljno im je otprilike 5-10 minuta - u zavisnosti od njihove veličine.
06. januar
Kako se puni jagnje - korak po korakVeć i vi znate kako da napravite ukusno punjeno jagnje za praznike, čak i ako nemate selo. Evo kako da napunite jagnje korak po porak
03. januar
Odgovarajući prilog za meso divljačiPogledaćemo koji prilozi su najodgovarajući za meso divljači, zato što, navaše iznenaćenje se ispostavilo da je to voće, a ne povrće.
30. dec.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 741
Recepti
7 869
11 318
Drugo