- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako se čuva čaj?
06. dec.
Admin
Kulinarski SavetiKako da čuvamo brokoli?
04. dec.
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako konzumirati pčelinji polen?Jedna od namirnica najbogatih hranljivim materijama je pčelinji polen. U narednim redovima saznaćemo više o njegovim vrednim kvalitetima i kako konzumirati pčelinji polen.
02. dec.
Kako prepoznati kvalitetnu kurkumu?Kurkuma je jedan od najvažnijih začina u indijskoj kuhinji. Kako da razlikujete nekvalitetnu od kvalitetne kurkume?
02. dec.
Čuvanje mirođije i peršunaDa biste sačuvali aromu i korisna svojstva mirođije i peršuna, morate ih pravilno čuvati. Nakon kupovine peršuna ili mirođije, umotajte ih u novine i stavite novine u plastičnu kesu.
02. dec.
Morske špargle (caklenjača) - šta je to i kako se koriste?Morske špargle, nazvane još i morsko povrće, je vrsta morskog delikatesa, koji se jede zbog svoj ukusa i hranljivim svojstvima. Morske špargle - šta je to i za šta se koristi?
30. nov.
Primena štapića cimetaŠtapići cimeta se koriste za ukras praznične trpeze, za aromatizovanje doma, kao i za aranžiranje različitih koktela. Saznaj više o štapićima cimeta.
29. nov.
Najmirišljaviji sirevi na svetuNajmirišljaviji sirevi na svetu, koji mirišu na neoprano telo ili na znojave noge i mokre peškire, su i najukusniji. Pont Levek, Smrdljivi episkop, Epuas, Rokfor i Kamamber.
27. nov.
Kako da kiseli kupus brže bude spreman za upotrebu?Kiseli kupus je popularna fermentisana namirnica koja je poznata po svom posebnom kiselom ukusu. Kako da kiseli kupus bude brže gotov?
25. nov.
Zlatna pravila za pravljenje turske kafeAromatičnu tursku Moka kafu možete pripremiti i kod kuće, poštujući nekoliko sledećih zlatnih“ pravila. Najčešće je za 1 šolju napitka potrebna jedna puna kašičica fino mlevene kafe i šećera.
17. nov.
Bundeva Matilda - koristi i kulinarska primenaZa kulinare su važni kvaliteti ukusa bundeve Matilde i njena primena u različitim receptima, ali zdravstvene koristi takođe ne treba zaneariti. Kulinarska primena bundeve Matilda.
14. nov.
Koliko dugo se kuva različito povrćeSvo povrće se kuva u posoljenoj vodi. Izuzetak su seleni grašak i cvekla. Oni se sole posle kuvanja. Pogledajte koliko dugo se kuva različito povrće.
13. nov.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 810
Recepti
7 887
11 373
Drugo