Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Da li se deblja od pirinča?Konzumirajte pirinač, jer je on koristan i sarži neophodne korisne materije za telo. Jedite ga tokom dana, da biste mogli da potrošite natrpane ugljene hidrate.
21. dec.
DijeteRužičasti biberRužičasti biber nema ništa zajedničko sa crnim biberom. Karakteristike ružičastog bibera. Plodovi ružičastog bibera se sakupljaju i suše u senci ili na suncu.
21. dec.
ZačiniDetoksikacija crevaDetoksikacija creva je popularan alternativno sredstvo koje uklanja otpad i toksine iz debelog creva. Debelo crevo treba da se očisti za optimalno zdravlje varenja.
21. dec.
Ishrana kod problemaZnačenje joda za organizamSupstanca jod je hemijski element koji igra važnu ulogu: koristi se kao osnovni materijal za hormone koje proizvodi štitna žlezda, a koji regulišu mnoge aktivnosti u našem telu.
21. dec.
Šta je zbog čega korisnoŠtete od kukuruznog sirupaProizvodnja kukuruznog sirupa doživela je svoj procvat 1970-ih godina prošlog veka. Kukuruzni sirup produžava trajanje proizvoda, meša se lako sa tečnostima i čuva slatkoću.
20. dec.
Šta je zbog čega korisnoŠta ide uz šampanjac?Koliko je važan odabir šampanjca, toliko je važan i izbor sa čime ćemo ga upariti. Pogledajte ove predloge sa čime da kombinujemo šampanjac.
20. dec.
Kulinarski SavetiProizvodi za čišćenje organizmaIdealni proizvodi za čišćenje organizma od toksina. Postoji mnogo prehrambenih proizvoda, sa kojima možete očistiti organizam.
20. dec.
Šta je zbog čega korisnoŠta je solanin?Solanin izaziva prvenstveno gastrointestinalne i neurološke poremećaje. Šta predstavlja solanin i koliko je opasan?
20. dec.
Šta je zbog čega korisnoKako da zamrznemo kukuruz?Zamrznuti kukuruz je veoma zgodan za pripremanje različitih vrsta jela. Pogledajte kako da lako i jednostavno zamrznete kukuruz.
20. dec.
Kulinarski SavetiKako da pravilno čuvamo kiseli kupusPratite naše savete za čuvanje kiselog kupusa, da biste imali ukusan kupus cele zime. Gde da čuvate kiseli kupus? Čuvanje kiselog kupusa u teglama.
20. dec.
Kulinarski SavetiNedostatak vitamina CVitamin C je jedan od najpoznatijih vitamina. U današnje vreme nedostatak vitamina C se sreće najčešće kod tinejdžera.
20. dec.
Ishrana kod problemaKako da kuvamo na pariAko nemate uređaj za kuvanje na pari, možete da kuvate na starinski način: metalno cedilo ili sito se stavi na lonac sa ključalom vodom i pokrije krpom.
19. dec.
Kulinarski SavetiDnevna doza kalcijuma, kalijuma, selena i gvožđaMinerali su neophodni za dobro zdravlje. . Spisak preporučenih dnevnih doza magnezijuma, kalcijuma, kalijuma, gvožđa i selena.
19. dec.
Šta je zbog čega korisnoNajpopularnije sorte jabuka širom svetaPopularna sorta jabuka su jabuke Greni Smit, poznate po svojoj karakterističnoj zelenoj boji, kiselom ukusu i hrskavoj teksturi. Sorta jabuka Honi Krisp je veoma popularna za konzumaciju u vežem stanju.
19. dec.
Dvorište i BaštaKuvanje mung pasuljaMung pasulj je tradicionalna istočnoazijska kultura mahunarki. Mung pasulj može da se kuva samostalno, ali i da se dodaje u različita jela.
19. dec.
Izgubite deset kilograma uz francusku dijetuUz pomoć francuske dijete možete da skinete deset kilograma za dve nedelje. Ona je kotraindikovana za ljude sa stomačnim i srčanim problemima. Jede se kuvano meso i riba i lisnato povrće.
18. dec.
DijeteKako da se hranimo kod insulinske rezistencijePromena načina ishrane ima odlučujuću ulogu kod insulinske rezistencije. Ishrana kod insulinek rezistencije treba da bude 3-4 puta na dan, u manjim količinama.
18. dec.
Ishrana kod problemaKoristi od mladog siraMladi sir je bogat kalcijumom, fosforom i cinkom, kao i mikro elementima. Mladi sir se naziva još i nezelim i veoma je koristan.
18. dec.
Šta je zbog čega korisnoKako da čuvamo krompir?Tokom zime krompir zahteva specifične uslove za čuvanje. Krompir se čuva na suvom i tamnom, a takođe i na provetrivom mestu, koje je nedostupno hladnoći.
16. dec.
Kulinarski SavetiKako se konzumira javorov sirup?avorov sirup se koristi kao zaslađivač - za čaj ili kafu. Može se koristiti i u proizvodnji zaslađenog hleba. Korišćenje javorovog sirupa. Uzimajte javorov sirup u umerenim količinama, jer je kalorična namirnica.
16. dec.
Šta je zbog čega korisnoNovi recepti
Novi saveti
Pratite nas
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Odabrani
Omiljena jela
- Vrsta Jela
- Stepen Težine
- Sezonska Kuhinja
- Ostale kategorije
- Internacionalni
- Način Obrade