Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Najnovije

Pogledaj najnovije članke, recepte i savete na Bonapeti.rs
Da li se deblja od pirinča?Da li se deblja od pirinča?
21. dec.
Dijete
Konzumirajte pirinač, jer je on koristan i sarži neophodne korisne materije za telo. Jedite ga tokom dana, da biste mogli da potrošite natrpane ugljene hidrate.
Ružičasti biberRužičasti biber
21. dec.
Začini
Ružičasti biber nema ništa zajedničko sa crnim biberom. Karakteristike ružičastog bibera. Plodovi ružičastog bibera se sakupljaju i suše u senci ili na suncu.
Detoksikacija crevaDetoksikacija crevaDetoksikacija creva je popularan alternativno sredstvo koje uklanja otpad i toksine iz debelog creva. Debelo crevo treba da se očisti za optimalno zdravlje varenja.
Značenje joda za organizamZnačenje joda za organizamSupstanca jod je hemijski element koji igra važnu ulogu: koristi se kao osnovni materijal za hormone koje proizvodi štitna žlezda, a koji regulišu mnoge aktivnosti u našem telu.
Štete od kukuruznog sirupaŠtete od kukuruznog sirupaProizvodnja kukuruznog sirupa doživela je svoj procvat 1970-ih godina prošlog veka. Kukuruzni sirup produžava trajanje proizvoda, meša se lako sa tečnostima i čuva slatkoću.
Šta ide uz šampanjac?Šta ide uz šampanjac?Koliko je važan odabir šampanjca, toliko je važan i izbor sa čime ćemo ga upariti. Pogledajte ove predloge sa čime da kombinujemo šampanjac.
Proizvodi za čišćenje organizmaProizvodi za čišćenje organizmaIdealni proizvodi za čišćenje organizma od toksina. Postoji mnogo prehrambenih proizvoda, sa kojima možete očistiti organizam.
Šta je solanin?Šta je solanin?Solanin izaziva prvenstveno gastrointestinalne i neurološke poremećaje. Šta predstavlja solanin i koliko je opasan?
Kako da zamrznemo kukuruz?Kako da zamrznemo kukuruz?Zamrznuti kukuruz je veoma zgodan za pripremanje različitih vrsta jela. Pogledajte kako da lako i jednostavno zamrznete kukuruz.
Kako da pravilno čuvamo kiseli kupusKako da pravilno čuvamo kiseli kupusPratite naše savete za čuvanje kiselog kupusa, da biste imali ukusan kupus cele zime. Gde da čuvate kiseli kupus? Čuvanje kiselog kupusa u teglama.
Nedostatak vitamina CNedostatak vitamina CVitamin C je jedan od najpoznatijih vitamina. U današnje vreme nedostatak vitamina C se sreće najčešće kod tinejdžera.
Kako da kuvamo na pariKako da kuvamo na pariAko nemate uređaj za kuvanje na pari, možete da kuvate na starinski način: metalno cedilo ili sito se stavi na lonac sa ključalom vodom i pokrije krpom.
Dnevna doza kalcijuma, kalijuma, selena i gvožđaDnevna doza kalcijuma, kalijuma, selena i gvožđaMinerali su neophodni za dobro zdravlje. . Spisak preporučenih dnevnih doza magnezijuma, kalcijuma, kalijuma, gvožđa i selena.
Najpopularnije sorte jabuka širom svetaNajpopularnije sorte jabuka širom svetaPopularna sorta jabuka su jabuke Greni Smit, poznate po svojoj karakterističnoj zelenoj boji, kiselom ukusu i hrskavoj teksturi. Sorta jabuka Honi Krisp je veoma popularna za konzumaciju u vežem stanju.
Kuvanje mung pasuljaKuvanje mung pasulja
19. dec.
Mung pasulj je tradicionalna istočnoazijska kultura mahunarki. Mung pasulj može da se kuva samostalno, ali i da se dodaje u različita jela.
Izgubite deset kilograma uz francusku dijetuIzgubite deset kilograma uz francusku dijetu
18. dec.
Dijete
Uz pomoć francuske dijete možete da skinete deset kilograma za dve nedelje. Ona je kotraindikovana za ljude sa stomačnim i srčanim problemima. Jede se kuvano meso i riba i lisnato povrće.
Kako da se hranimo kod insulinske rezistencijeKako da se hranimo kod insulinske rezistencijePromena načina ishrane ima odlučujuću ulogu kod insulinske rezistencije. Ishrana kod insulinek rezistencije treba da bude 3-4 puta na dan, u manjim količinama.
Koristi od mladog siraKoristi od mladog siraMladi sir je bogat kalcijumom, fosforom i cinkom, kao i mikro elementima. Mladi sir se naziva još i nezelim i veoma je koristan.
Kako da čuvamo krompir?Kako da čuvamo krompir?Tokom zime krompir zahteva specifične uslove za čuvanje. Krompir se čuva na suvom i tamnom, a takođe i na provetrivom mestu, koje je nedostupno hladnoći.
Kako se konzumira javorov sirup?Kako se konzumira javorov sirup?avorov sirup se koristi kao zaslađivač - za čaj ili kafu. Može se koristiti i u proizvodnji zaslađenog hleba. Korišćenje javorovog sirupa. Uzimajte javorov sirup u umerenim količinama, jer je kalorična namirnica.

Omiljena jela

  • Vrsta Jela
  • Stepen Težine
  • Sezonska Kuhinja
  • Ostale kategorije
  • Internacionalni
  • Način Obrade