- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiZa šta možemo da koristimo lišće cvekle?
28. nov.
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiPravi začini za boraniju i pasulj
28. nov.
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiKako oljuštiti nar?
26. nov.
Plamena M.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Koji začin se za šta koristi?Svaki začin je pogodniji za određeno jelo od drugog. Đumbir odgovara pečenoj svinjetini, ćuftama, pečenom prasetu, kineskim supama i jelima, voćnim salatama.
25. nov.
Kako sačuvati cveklu?Cvekla se najbolje čuva u podrumu, pošto tamo ne može da prodre sunčeva svetlost, a temperatura je niska.
24. nov.
Kratki vodič za pravljenje kuvanog vinaKuvano vino je odličan dodatak prijatnom hladnijem vremenu. Mnogi ljudi veruju da su sangria i špriceri za leto, dok je Kuvano i začinjeno vino za jesen i zimu. Kratko uputstvo za kuvanje vina:
24. nov.
U koja jela se dodaje kardamom?Kardamom nije samo aromatičan, već je i veoma koristan začin. Majstori kuvari savetuju domaćice da često koriste ovaj nezasluženo zanemaren začin.
22. nov.
Usoljavanje ribeUsoljavanje ribe je tradicionalan i jednostavan način za njeno očuvanje. Usoljena riba može da se čuva dugo vremena. Za usoljavanje ribe koristi se krupna so.
22. nov.
Šta kuvati sa bundevom?Idejama o upotrebi bundeve u kuvanju treba dodati i objašnjenje da ona nema jaku aromu i zato je dobro začiniti je jačim začinima. Sa čime se slaže bundeva? Šta da skuvamo sa bundevom?
14. nov.
Šta je voćno povrće?Ljudski um deli biljke na voće i povrće. Dakle, postoji i njihova malo poznata podgrupa - voćno povrće.
11. nov.
Kako se konzervira bundeva?U slučaju da nemate dovoljno prostora za čuvanje bundeve, morate da je konzervirate. Evo nekoliko načina da konzervirate bundevu tako da možete uživati u njenoj slatkoći tokom cele godine.
08. nov.
Uz šta ide bundeva?Bundeva se često služi tokom zimske sezone. Svojim blagim ukusom i divnom aromom postaje omiljeni sastojak u brojnim receptima, a da li znate sa čime se najbolje slaže?
08. nov.
Kako se spremaju zamrznuti vrganji?Zamrznuti vrganji se spremaju izuzetno jednostavno. Za početak pečurke treba da se odmrznu pre upotrebe. Pogledajte više:
03. nov.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 807
Recepti
7 884
11 365
Drugo