Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Pretraga sajta

Domaća jufka sa mašinicom za testeninuDomaća jufka sa mašinicom za testeninu
13. jul
Domaća jufka sa mašinicom za testeninu je gotova....
Domaća jufka sa sirom i medom za doručakDomaća jufka sa sirom i medom za doručak
28. feb.
Domaća jufka sa sirom i medom za doručak - neobičan doručak sa domaćom jufkom....
Domaća jufka korak po korakDomaća jufka korak po korak
24. feb.
Poželjno je da se osušeni komadići blago zapeku u rerni, što daje mnogo bolji ukus i aromu jufke. Kada se dobro ohladi, domaća jufka korak po korak može da se čuva u tekstilnim kesama ili kutiji....
Jufka u rerni sa bundevomJufka u rerni sa bundevom
31. januar
Jufka u rerni sa bundevom je gotova....
Kuvana jufka sa maslacemKuvana jufka sa maslacem
14. okt.
Rastopimo maslac i prelivamo jufku....
Jufka sa maslacem i bademimaJufka sa maslacem i bademima
06. maj
Prebacite skuvanu jufku u tiganj i zapržite i nju na kratko. Narendajte parmezan i dodajte pola količine u jufku. Pri serviranju pospite preostalim parmezanom....
JufkaJufka
01. jun
Domaća jufka Recept za domaću jufku je veoma lak, da b se čak i sami početnici u kuhinji snašli, iako se treba mesiti i razvijati....
Slatka integralna pečena jufkaSlatka integralna pečena jufka
18. januar
Slatka integralna pečena jufka je mnogo ukusna....
Domaća sredstva protiv bradavicaDomaća sredstva protiv bradavica
15. nov.
Ali pošto one mogu biti i uzrok uznemirenja, možete ih se osloboditi ranije, koristeći prosta domaća sredstva. Top 5 domaćih sredstava protiv bradavica 1....
Kako se pravi jufka?Kako se pravi jufka?
27. dec.
Pripremanje domaće jufke nije težak zadatak, ali zahteva vreme, kao i prostor u kuhinji. Za pripremu jedne porcije domaće jufke potrebno vam je 500 ml svežeg mleka, 15 komada jaja, 1 kašičica soli i 1,5 kg brašna....
Domaća rikotaDomaća rikota
28. maj
Takvim količinama obično raspolažu mlekare u kojima se pravi kačkavalj i one iskorišćavaju supstance koje su ostale od njegove proizvodnje za izvlačenje još jednog proizvoda, Zbog toga se i prihvatilo da domaća rikota...
Domaća šampitaDomaća šampita
09. feb.
Žumanca stavite u jednu posudu i umutiti sa šećerom dok ne postane bele boje, dodajte ulje pa nastavite sa mešanjem, onda dodajte mleko i dalje mešajte. Na kraju dodajte i brašno i mešajte. Pleh premazati maslacem i posuti...
Domaća MocarelaDomaća Mocarela
02. feb.
Za ovaj sir vam je potreban termometar za hranu. Treba ugrajti mleko na 40 stepeni, ugastiti skroz ringlu, pa stavite sirće, mesajte svo vreme. Kad smesa bude mlaka krenite da mesate direktno rukama. To vam je prilika...
Domaća SangrijaDomaća Sangrija
25. jul
Pijte domaću Sangriju dok je hladna, po mogućstvu kraj morske obale. :)...
Domaća granolaDomaća granola
18. jun
Stavljamo papir za pečenje u posudu za pečenje i uključujemo rerni da se zagreva na 170 stepeni. Sipamo sve sastojke u veliku posudu, ostavljajući maline sa strane. Drvenom kašikom pomešamo sve dobro, dok se ne stvori...
Domaća krempitaDomaća krempita
18. feb.
Kore se sipaju u posudu za pečenje. Margarin + voda + šećer se stavljaju da provru, tada se dodaju i orasi. Ovim sirupom se prelivaju kore i dobro se promešaju. Ostavljaju se da se ohlade. Navedeni sastojci za krem...
Domaća NutelaDomaća Nutela
19. dec.
Uživajte u domaćem eurokremu bez konzervanasa, podelite ga sa dobrim društvom i vama dragim ljudima....
Domaća pršutaDomaća pršuta
14. avgust
Očistimo i isečemo meso na ivice. Na dno kofesipamo morsku so. Stavljamo meso. Odozgo ponovo obilno posipamo morskom soli. Ostavljamo da odstoji na hladnom mestu oko 5-6 dana. Kad meso odstoji izvadimo ga i operemo kofu...
Domaća pljeskavicaDomaća pljeskavica
01. sep.
2
/undefined Stavljamo meso u mašinu, posolimo, pobiberimo. Sitno isečemo luk i 1-2 ljute paprike i dodajemo ih u mleveno meso. Dobro promešamo i ostavljamo na hladnom da odstoji 3-4 sata. Oblikujemo velike ravne ćuftice...
Domaća trahanaDomaća trahana
08. avgust
Trahanu stavite u odgovarajuću posudu, dodajte vodu i ostavite da nabubri. U šerpu stavite maslinovo ulje i maslac da se rastope. Dodajte paradajz pire i izrendani paradajz, propržite ih. Sipajte tri šolje tople vode...
Domaća kobasicaDomaća kobasica
29. avgust
Domaće kobasice se serviraju tople sa garnirungom od prženih krompira....
Domaća bozaDomaća boza
03. jun
Gotovu domaću bozu sipajte u staklene flaše i čuvajte u frižideru. Sa jednom šoljom boze ponovo možete pripremiti ovaj divni napitak, koristeći je kao smesu sa kvascem....
Domaća paštetaDomaća pašteta
30. mart
Presipa se domaća pašteta u kontejner za čuvanje sa poklopcem i drži se u frižider dok se u potpunosti ne stegne (barem 4 sata). Neka vam je ukusno sa mojom domaćom paštetom....
Domaća švarglaDomaća švargla
24. mart
1
Domaća švargla je gotova za oko 3 meseca, zavisno od vremena....
Domaća limunadaDomaća limunada
02. jun
Dva limuna se lepo operu, oljušte i pasiraju krupnije. Stavljaju se u posudu, dodaju se šećer i menta i prelivaju se vrelom vodom. Kad se šećer rastvori i tečnost se ohladi, ostavlja se 24 sata u frižideru. Prilikom...