Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Garnir od povrća za ribuPovrće isecite na krupne kocke.
Prporžite prvo tikvice pa zatim i patlidžan. Šargarepu i luk propržite, pa dodajte paradajz.
Kada se sve proprži, dodajte šećer i sitno iseckan beli luk. Sve prebacite u tavu, posolite...
04. avgust
Garnir od cvekle i jabukaOsim kao predjelo i salata, dinstana cvekla je odličan garnir raznim vrstama mesa, posebno crvenim.
Prijatno!...
08. jul
Dinstano povrće za garnirBrokoli iskidajte na ružice. Stablo brokolija oljuštite i secite na kockice.
Šargarepu i papriku kuvajte na pari, kad bude skoro gotovo, dodajte brokoli i kelj. Izvadite u posudu.
Prelijte maslinovim uljem ili stavite...
20. april
Garniri uz ribuProblem uglavnom ne bude u tome kako će se riba spremiti, već šta se može kombinovati uz nju - da večera bude odlična, prženoj ili pečenoj ribi obavezno treba dodati neki garnir....
07. avgust
Garniri za ražnjićePre nego što ih stavite na roštilj, treba da izaberete i garnir, jer ražnjić bez garnira je kao leto bez hladnog piva....
02. jul
Pirinač sa bundevom za garnirKada garnir bude gotov, poslužite u odgovarajućoj činiji, ukrašenoj sa grančicom peršuna ili drugim zelenim začinom....
24. april
Kako se garnira pica?Važno je da napomenemo, da se prava pica garnira sa malo sastojaka, koji se ređaju na osnovu od testa....
27. dec.
Jagnjeća šnicla sa garniromPoslužite jagnjeće šnicle sa garnirom od paradajza i krastavaca....
17. april
Zapečeni kiseo kupus Garnije1. Iseckajte luk i dinstajte ga sa malo soli u ugrejanom ulju na umerenoj vatri. Kupus isecite na tanke trakice i zajedno sa paradajzom, lovorovim listom i alevom paprikom stavite u luk.
2. Kuvajte kratko i sipajte vodu...
30. dec.
Prženi svinjski file sa garniromMeso isecite na tanke filete. Posolite i pobiberite.
Ogulite, operite i osušite krompire. Isecite ih na takne i široke listiće, da budu veličine fileta. Na malo ulja ispržite krompir sa obe strane i odložite ga na papir...
15. april
Pile punjeno pirinčem sa garnirom od krompiraLuk propržite sa maslacem. Dodajte pirinač i pržite dok ne bude staklast. Dodajte suvo grožđe, masline, kikiriki i začine, bez soja sosa. Ako malo zagori, možete dodati i 1 kašičicu vode ili bujona. Sklonite sa vatre nakon...
25. april
Sočan svinjski stek sa garnirom od trešanja i karamelizovanog lukaIzvadimo i garnir od trešanja.
Tikvice sečemo na krugove. U ugrejanom teflonskom tiganju prvo pečemo marinirane krugove luka.
Tikvice potapamo u istu mast i pečemo dok ne porumene....
09. jul
Kako se čisti i sprema iverakGarnir za ovu ribu može biti krompir u raznim varijantama. Sveže sezonsko povrće je takođe odličan izbor.
Uvek možete servirati ribu i sa toplim garnirom od pirinča sa začinima i povrćem....
31. januar
Dijeta Japansko čudo - drastična ali efikasnaPetog dana - za ručak jedite pečenu ribu, a za garnir uzmite jedan paradajz. Večeru izostavite.
Šestog dana - za ručak pojedite dva parčeta piletine, najbolje pečene....
19. jul
ŠirazŠto se tiče garnira, dobro je da oni uključuju više povrća i manje variva.
Odležala vina ove sorte imaju više hrastove note, arome pečenog, smole, suvih začina i vanile....
09. januar
Specifičnosti kod spremanja prazilukaPraziluk se koristi za spremanje krem supa, raznih pečenih jela, peče se i koristi kao garnir za različite vrste mesa ili u različitim salatama....
07. feb.
Pogledajte šta doručkuju uspešni i poznati ljudiGvinet Paltrou
Holivudska zvezda je, takođe, ljubitelj jaja i dodaje im kao garnir lisnato povrće./page
page6. Bijonse
Njen doručak podrazumeva integralne namirnice i povrće u vidu smutija....
18. jun
Trikovi kod spremanja prepeliceOdgovarajući garnir za prepelice su: krompir, kiseli kupus, pirinač, patlidžan, tikvice, itd. Možete kombinovati ukus mesa prepelice sa slaninom, pečurkama, maslacem, pivom i vinom....
28. sep.
Saveti kod pripremanja jarebicaTako se na primer u francuskoj kuhinji jarebica garnira kestenjem ili brusnicama....
21. nov.
Tajne ukusne salate od krompiraSalata od krompira može da bude i garnir jelima sa mesom ili ribom.
Da biste napravili salatu od krompira, potrebna vam je šerpa ili činija, gde ćete iseckati sve sastojke za salatu, nož, rende i daska za sečenje....
27. jun
Ideje za brzu večeru sa pilećim mesomMožete dodati garnir od kiselog mleka.
Pileće meso sa prokeljom
Potrebni sastojci: 400 g prokelja, 200 g pilećeg mesa, 100 g kisele pavlake, nekoliko čenova belog luka, so i biber po želji....
12. mart