Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Pretraga sajta

Garnir od povrća za ribuGarnir od povrća za ribu
04. avgust
Povrće isecite na krupne kocke. Prporžite prvo tikvice pa zatim i patlidžan. Šargarepu i luk propržite, pa dodajte paradajz. Kada se sve proprži, dodajte šećer i sitno iseckan beli luk. Sve prebacite u tavu, posolite...
Garnir od cvekle i jabukaGarnir od cvekle i jabuka
08. jul
Osim kao predjelo i salata, dinstana cvekla je odličan garnir raznim vrstama mesa, posebno crvenim. Prijatno!...
Garnir od krompira sa belim lukomGarnir od krompira sa belim lukom
22. april
Neverovatan su garnir mesu ili ribi. Prijatno!...
Dinstano povrće za garnirDinstano povrće za garnir
20. april
Brokoli iskidajte na ružice. Stablo brokolija oljuštite i secite na kockice. Šargarepu i papriku kuvajte na pari, kad bude skoro gotovo, dodajte brokoli i kelj. Izvadite u posudu. Prelijte maslinovim uljem ili stavite...
Garniri uz ribuGarniri uz ribu
07. avgust
Problem uglavnom ne bude u tome kako će se riba spremiti, već šta se može kombinovati uz nju - da večera bude odlična, prženoj ili pečenoj ribi obavezno treba dodati neki garnir....
Garniri za ražnjićeGarniri za ražnjiće
02. jul
Pre nego što ih stavite na roštilj, treba da izaberete i garnir, jer ražnjić bez garnira je kao leto bez hladnog piva....
Garniri uz rebarcaGarniri uz rebarca
24. mart
Pecite dok ne bude sve gotovo i koristite kao garnir uz rebarca....
Pirinač sa bundevom za garnirPirinač sa bundevom za garnir
24. april
Kada garnir bude gotov, poslužite u odgovarajućoj činiji, ukrašenoj sa grančicom peršuna ili drugim zelenim začinom....
Kako se garnira pica?Kako se garnira pica?
27. dec.
Važno je da napomenemo, da se prava pica garnira sa malo sastojaka, koji se ređaju na osnovu od testa....
Jagnjeća šnicla sa garniromJagnjeća šnicla sa garnirom
17. april
Poslužite jagnjeće šnicle sa garnirom od paradajza i krastavaca....
Zapečeni kiseo kupus GarnijeZapečeni kiseo kupus Garnije
30. dec.
1. Iseckajte luk i dinstajte ga sa malo soli u ugrejanom ulju na umerenoj vatri. Kupus isecite na tanke trakice i zajedno sa paradajzom, lovorovim listom i alevom paprikom stavite u luk. 2. Kuvajte kratko i sipajte vodu...
Prženi svinjski file sa garniromPrženi svinjski file sa garnirom
15. april
Meso isecite na tanke filete. Posolite i pobiberite. Ogulite, operite i osušite krompire. Isecite ih na takne i široke listiće, da budu veličine fileta. Na malo ulja ispržite krompir sa obe strane i odložite ga na papir...
Pile punjeno pirinčem sa garnirom od krompiraPile punjeno pirinčem sa garnirom od krompira
25. april
Luk propržite sa maslacem. Dodajte pirinač i pržite dok ne bude staklast. Dodajte suvo grožđe, masline, kikiriki i začine, bez soja sosa. Ako malo zagori, možete dodati i 1 kašičicu vode ili bujona. Sklonite sa vatre nakon...
Šta je Buket Garni i kako se koristi?Šta je Buket Garni i kako se koristi?
15. nov.
Napravljeni Garni buket vezuje se kanapom....
Sočan svinjski stek sa garnirom od trešanja i karamelizovanog lukaSočan svinjski stek sa garnirom od trešanja i karamelizovanog luka
09. jul
Izvadimo i garnir od trešanja. Tikvice sečemo na krugove. U ugrejanom teflonskom tiganju prvo pečemo marinirane krugove luka. Tikvice potapamo u istu mast i pečemo dok ne porumene....
Kako se čisti i sprema iverakKako se čisti i sprema iverak
31. januar
Garnir za ovu ribu može biti krompir u raznim varijantama. Sveže sezonsko povrće je takođe odličan izbor. Uvek možete servirati ribu i sa toplim garnirom od pirinča sa začinima i povrćem....
Dijeta Japansko čudo - drastična ali efikasnaDijeta Japansko čudo - drastična ali efikasna
19. jul
Petog dana - za ručak jedite pečenu ribu, a za garnir uzmite jedan paradajz. Večeru izostavite. Šestog dana - za ručak pojedite dva parčeta piletine, najbolje pečene....
BoranijaBoranija
05. jul
Ako se priprema na pari sa drugim povrćem, boranija je odličan garnir....
ŠirazŠiraz
09. januar
Što se tiče garnira, dobro je da oni uključuju više povrća i manje variva. Odležala vina ove sorte imaju više hrastove note, arome pečenog, smole, suvih začina i vanile....
Specifičnosti kod spremanja prazilukaSpecifičnosti kod spremanja praziluka
07. feb.
Praziluk se koristi za spremanje krem supa, raznih pečenih jela, peče se i koristi kao garnir za različite vrste mesa ili u različitim salatama....
Pogledajte šta doručkuju uspešni i poznati ljudiPogledajte šta doručkuju uspešni i poznati ljudi
18. jun
Gvinet Paltrou Holivudska zvezda je, takođe, ljubitelj jaja i dodaje im kao garnir lisnato povrće./page page6. Bijonse Njen doručak podrazumeva integralne namirnice i povrće u vidu smutija....
Trikovi kod spremanja prepeliceTrikovi kod spremanja prepelice
28. sep.
Odgovarajući garnir za prepelice su: krompir, kiseli kupus, pirinač, patlidžan, tikvice, itd. Možete kombinovati ukus mesa prepelice sa slaninom, pečurkama, maslacem, pivom i vinom....
Saveti kod pripremanja jarebicaSaveti kod pripremanja jarebica
21. nov.
Tako se na primer u francuskoj kuhinji jarebica garnira kestenjem ili brusnicama....
Tajne ukusne salate od krompiraTajne ukusne salate od krompira
27. jun
Salata od krompira može da bude i garnir jelima sa mesom ili ribom. Da biste napravili salatu od krompira, potrebna vam je šerpa ili činija, gde ćete iseckati sve sastojke za salatu, nož, rende i daska za sečenje....
Ideje za brzu večeru sa pilećim mesomIdeje za brzu večeru sa pilećim mesom
12. mart
Možete dodati garnir od kiselog mleka. Pileće meso sa prokeljom Potrebni sastojci: 400 g prokelja, 200 g pilećeg mesa, 100 g kisele pavlake, nekoliko čenova belog luka, so i biber po želji....