Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Grgeč u rerniStavite očišćene filete grgeča u nju, pospite ih solju, biberom, i drugom kašikom maslinovog ulja.
2. Uključite rernu da se zagreva do 200 stepeni.
3. Za vinegret iseckajte peršun i mladi luk na sitno....
05. feb.
Grgeč u kiselo-slatkom sosuNemojte stavljati preteranu količinu začina, jer je izrazito aromatičan i baciće delikatan ukus grgeča u senku....
28. mart
Grgeč na italijanski načinStavite filete grgeča na salsu od paradajza, pospite maslinovim uljem, solju i još origana i pecite 28-30 minuta.
7. Gotovog grgeča na italijanski način servirajte u društvu sveže salate i lepog belog vina....
08. jul
Grgeč sa maslinama i komoračemPečenog grgeča servirajte toplog u društvu sveže salate ili krompira, a pre nego što servirate pospite iseckanim strukovima komorača.
Prijatno!...
11. jul
GrgečGrgeč u kulinarstvu
Grgeč ima poluprovidno meso i ono je neverovatnog ukusa. Problem u spremanju grgeča jeste njegovo čišćenje....
13. okt.
File grgeča iz rerneServirajte filete grgeča tople sa prilogom od krompira i sveže salate po izboru.
Prijatno!...
04. jun
File grgeča sa belim vinomUkusnof grgeča sa belim vinom serviramo sa kriškom limuna i svežom salatom po izboru.
Prijatno!...
07. jun
File od nilskog grgeča na roštiljuPoslužite tako što na tanjir prvo stavite list zelene salate i preko njega file nilskog grgeča na roštilju....
12. avgust
Koja riba je pogodna za pohovanje?Grgeč
Grgeč je među najukusnijim slatkovodnim ribama na svetu. Ima providno ružičasto meso i nema jak miris....
18. avgust
Moja čarobna riblja čorbaKad provri, stavite isečene komade grgeča ili tostolobika, krompir na kockice i selen i kuvajte 15-17 minuta, grgeč se brzo skuva....
25. jul
Koje vrste ribe se mogu spremati na pariTo znači da biste uspešno spremili: atlantski bakalar, morski i rečni grgeč, morski bakalar, skuša, losos, oslić, trlja, iverak.
Za dinstanje možete koristiti svežu ili zamrznutu ribu....
30. jun
10 namirnica mršavih ljudiPreporučuje se nemasni sitan sir, pileće iznutrice, morski plodovi, grgeč, tunjevina.
- Hrana prijatna za jelo....
23. sep.
Sa čime da serviramo prženu ribu?Od slatkovodnih riba za prženje su odgovarajuće pastrmka, losos, beli amur, grgeč....
12. mart
Čime da garniramo pečenu ribu?Od slatkovodnih riba za pečenje su odgovarajuće pastrmka, losos, šaran, grgeč, beli amur....
13. april
SkušaDobre alternative skuši su tuna, plava riba, grgeč. Pića koja se odlično slažu uz jela sa skušom su vina Šardone i Sovinjon blan....
12. sep.