Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Krompir u vatrostalnoj posudi sa pavlakomPrijatno sa ovim krompirićima u vatrostalnoj posudi sa pavlakom!...
26. nov.
Pileći bataci u vatrostalnoj posudi sa lukomNa dnu posude staviti dva bataka, posoliti ih, posuti lukom, staviti luk, pa ponovo batake, so i luk.
Dodati vodu, zatvoriti posudu i staviti u hladnu rernu.
Peći 40-50 minuta na 200 stepeni....
09. jun
Pirinač sa svinjetinom vatrostalnoj posudi iz rerneImate jedinstveno ukusan pirinač sa svinjetinom vatrostalnoj posudi iz rerne. Po želji možete izostaviti svinjsko meso u receptu i pripremiti posni pirinač sa pečurkama....
29. jul
Šnicle u vatrostalnoj posudiU vatrostalnoj posudi počinjemo da ređamo šnicle, na njih stavljamo kisele krastavčiće, topljeni sir i posipamo kačkavaljem.
Tako ponavljamo dok se ne istroše šnicle, završavajući kačkavaljem odozgo....
04. dec.
Krompir u vatrostalnoj posudiU odgovarajućoj posudi pomešamo krompir, luk i ulje.
Solimo prema ukusu i mešamo s biberom. Sipamo u vatrostalnu posudu i zapečemo jelo u jakoj rerni....
25. nov.
Džigerice u vatrostalnoj posudiZa ove ukusne džigerice u vatrostalnoj posudi operite i očistite džigerice.
Iscedite ih od vode i poređajte u vatrostalnu posudu postavljenu papirom za pečenje. Posolite i prelijte sa 50 ml ulja....
29. maj
Piletina u vatrostalnoj posudiIsecite piletinu na porcije, posolite i poređajte u vatrostalnu posudu.
Pospite isečenim pečurkama, poređajte odozgo kriške topljenog sira. Promešajte kiselu pavlaku sa vodom i vinom....
08. dec.
Pileći bataci u vatrostalnoj posudiGurnite posudu u hladnu rerni, uključite na 250 stepeni i pecite oko 90 minuta.
Pileći bataci u vatrostalnoj posudi su mnogo ukusni....
02. mart
Pečena svinjetina u vatrostalnoj posudiVeoma ukusna pečena svinjetina u vatrostalnoj posudi!
Prijatno!...
09. nov.
Pileća krilca u vatrostalnoj posudiPileća krilca operite, stavite ih u posudu, pospite ih začinima i uljem, promešajte da se oblože začinima sa svih strana i stavite ih u malu vatrostalnu posudu sa poklopcem....
25. feb.
Pile sa povrćem u vatrostalnoj posudiSipajte vodu da ne preliva mnogo povrće, jer u vatrostalnoj posudi neće uvreti, nakon toga stavite pile po sredini.
Stavite parčiće maslaca odozgo i pokrijte poklopcem....
11. april
Dinstano svinjsko meso u vatrostalnoj posudiMeso se ostavlja sa marinadom u frižideru na nekoliko sati, nakon toga se peče u vatrostalnoj posudi pod poklopcem sa marinadom i vodom....
22. dec.
Mekane teleće šnicle u vatrostalnoj posudiMaslac u senf se pomešaju dok se ne dobije kaša, nakon toga šnicle se namažu sa obe strane i ređaju se u vatrostalnu posudu, dok se odozgo stavljaju pečurke....
26. maj
Hlepčić sa jogurtom u vatrostalnoj posudiOblikujte loptu i stavite je u malu vatrostalnu posudu za pečenje (18, 5 cm prečnik, visoki zidovi, pokrivenu papirom za pečenje), pospite malo brašna po površini i blago zagladite....
24. maj
Pile sa krompirom u vatrostalnoj posudiPripremite veliku vatrostalnu posudu sa poklopcem i stavite na dno malo ulja koje treba da razmažete ravnomerno po dnu i zidovima.
Pileće meso se deli na procije, ako koristite celo pile....
23. sep.
Celo pečeno pile u vatrostalnoj posudiCelo pečeno pile u vatrostalnoj posudi je mnogo ukusno....
23. jun
Šnicle sa lukom u vatrostalnoj posudiŠnicle sa lukom u vatrostalnoj posudi su veoma ukusne....
14. april
Sarmice od kupusa u vatrostalnoj posudiSarmice od kupusa u vatrostalnoj posudi su mnogo ukusne....
17. dec.
Đuveč sa svinjetinom u vatrostalnoj posudiDolivamo i šolju vode i pečemo đuveč sa svinjetinom u vatrostalnoj posudi na 200 stepeni sat i po....
16. nov.
Krompir sa mesom u vatrostalnoj posudiSipajte svinjetinu sa krompirom u vatrostalnu posudu. Dodajte malo vode. Pecite oko 40 minuta, na 200 stepeni....
16. januar
Spremite odlične šnicle u vatrostalnoj posudiNajvažnija stvar koja će vam trebati za spremanje šnicli jeste posuda - u ovom slučaju vam je potrebna vatrostalna posuda, a poželjno je da ima i poklopac....
20. sep.
Brokoli u raskošnom sosu u vatrostalnoj posudiU vatrostalnoj šerpi sa malo ulja prodinstajte luk, crvenu i zelenu papriku (isečenu na žilijen), pa kad bude gotovo, dodate paradajz i peršun, zatim šećer, so, šareni biber i bujon od povrća....
01. avgust
Svinjski vrat sa povrćem u vatrostalnoj posudiNa dno vatrostalne posude stavite povrće, preko njega poređajte meso. Isecite maslac na kocke i stavite ga preko mesa.
Sipajte 200 ml vode ili rastvoren bujon od povrća....
12. okt.
Svinjske šnicle od vrata u vatrostalnoj posudiSvinjske šnicle od vrata u vatrostalnoj posudi poslužite sa prilogom po izboru....
12. mart