Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Papardele sa pršutomTestenina se skuva u posoljenoj vodi prema uputstvu na pakovanju. U ovom slučaju sam koristila svežu pastu, koja se kuva 3 minuta.
Pršuta se seče na trake i zaprži se u zagrejanom maslinovom ulju. Kada postane zlatasta...
28. mart
Papardele sa spanaćem i siromMože da se doda parmezan pri mešanju ili da se njim pospe gotova testenina papardele sa spanaćem i sirom pri serviranju.
Nek vam je slatko!...
26. jun
Papardele sa šunkom, pečurkama i pavlakomNek vam je slatko uz ove papardele sa šunkom, pečurkama i pavlakom!...
02. jul
Razlika između fetučinija, papardela i garganelaKao i fetučini i papardele, prave se sa jajima.
Papardele se serviraju uglavnom sa gustim sosevima od povrća....
21. feb.
Školjke sa parpadelama i čeri paradajzomKao alternativu možete napraviti papardele sa škampima ili morskim plodovima....
07. feb.
Najpopularnije vrste testenina (paste)Papardele /Pappardelle/ - pljosnate i široke trake, koje se serviraju sa bogatim i jakim sosovima. Ova vrsta testenine se najviše konzumira tokom zimskog perioda....
17. mart
Deset najpoznatijih italijanskih jelaUmesto toga, kada se ne serviraju uz sveže taljatele, najčešće ćete ih naći preko fetučini ili papardela testenina.
2....
29. jul