Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Pretraga sajta

Papardele sa pršutomPapardele sa pršutom
28. mart
Testenina se skuva u posoljenoj vodi prema uputstvu na pakovanju. U ovom slučaju sam koristila svežu pastu, koja se kuva 3 minuta. Pršuta se seče na trake i zaprži se u zagrejanom maslinovom ulju. Kada postane zlatasta...
Papardele sa spanaćem i siromPapardele sa spanaćem i sirom
26. jun
Može da se doda parmezan pri mešanju ili da se njim pospe gotova testenina papardele sa spanaćem i sirom pri serviranju. Nek vam je slatko!...
Papardele sa šunkom, pečurkama i pavlakomPapardele sa šunkom, pečurkama i pavlakom
02. jul
Nek vam je slatko uz ove papardele sa šunkom, pečurkama i pavlakom!...
Razlika između fetučinija, papardela i garganelaRazlika između fetučinija, papardela i garganela
21. feb.
Kao i fetučini i papardele, prave se sa jajima. Papardele se serviraju uglavnom sa gustim sosevima od povrća....
Školjke sa parpadelama i čeri paradajzomŠkoljke sa parpadelama i čeri paradajzom
07. feb.
Kao alternativu možete napraviti papardele sa škampima ili morskim plodovima....
Najpopularnije vrste testenina (paste)Najpopularnije vrste testenina (paste)
17. mart
Papardele /Pappardelle/ - pljosnate i široke trake, koje se serviraju sa bogatim i jakim sosovima. Ova vrsta testenine se najviše konzumira tokom zimskog perioda....
Deset najpoznatijih italijanskih jelaDeset najpoznatijih italijanskih jela
29. jul
Umesto toga, kada se ne serviraju uz sveže taljatele, najčešće ćete ih naći preko fetučini ili papardela testenina. 2....