Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Pretraga sajta

Džigerice sa lukom i paradajzom u tiganjuDžigerice sa lukom i paradajzom u tiganju
12. feb.
Isecite na sitno mladi luk i parziluk, a crni luk isecite na polumesece. Ako želite, možete blago da skuvate pileće džigerice - tako će se smanjiti vreme prženja. Ja to nisam uradila. Operite i ocedite džigerice....
Svinjsko meso sa prazilukom i pirinčemSvinjsko meso sa prazilukom i pirinčem
16. feb.
Parziluk i šargarepu očistite i nasecite. Stavite ih u sud za pečenje – zemljanu posudu ili keramički đuveč. Dodajte so, ulje, alevu papriku i pirinač. Dobro promešajte....
Fritata sa sirom i lukomFritata sa sirom i lukom
25. jul
Zagrejte nekoliko kašika maslinovog ulja u tiganju sa nelepljivim dnom i zapržite sitno iseckan parziluk. Ostavite ga sa strane da se ohladi. Odvojeno promešajte kukuruzno brašno sa delom mleka....
Pire od paškanata i celeraPire od paškanata i celera
08. mart
1
Naseckane šargarepe i parziluk se dinstaju na pari u šerpi sa duplim dnom za kuvanje na pari ili se stavljaju na metalni đevđir, đevđir se stavlja na šerpu u koju se sipa voda kako bi se povrće dinstalo....
Ideje za nadeve za punjenog šaranaIdeje za nadeve za punjenog šarana
07. feb.
Izrendajte ili sitno iseckajte šargarepu i zajedno sa sitno iseckanim parzilukom i paprikama ih ostavite da se proprže u malo ulja, nakon čega ih dinstajte....
Aromatični losos sa kuskusom na mediteranski načinAromatični losos sa kuskusom na mediteranski način
10. nov.
Pripremite bujon od povrća od sušenog povrća (šargarepe, praziluk, paprika i drugo po ukusu i po izboru ili sa svežim, šargarepa, parziluk, celer, paprika, peršun i drugo po izboru)....