Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Moja mekana SlanušaZa testo: U dublju posudu staviti kvasac, dodati šećer, 50 g brašna i mlaku vodu. Sve izmešati i ostaviti da odstoji 10 minuta. Zatim u smesu dodati kiselu pavlaku, ulje, so, i, postepeno dodajući preostalo brašno (350 g)...
26. avgust
Tanak kukuruzni hleb sa kurkumomU malu odgovarajuću posudu sipajte toplu vodu (300 ml) u kojoj umutite kvasac od slanutka.
Dodajte 4-5 supenih kašika kukuruznog brašna i izmešajte kako bi se dobila konzistencija poput boze....
24. maj
Razlika između crne i bele leblebijeLeblebija, koja se često naziva slanutak ili stragali, a u starijim tekstovima kao slani grah ili slani pasulj, biljka je iz porodice mahunarki....
22. april