Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Svinjske šnicle u đuvečariIsecite but na krmenadle debljine oko 1 cm i sasvim ih lako istucajte. Za ukus dodajte so i crni biber i ostavite oko 30 minuta na hladnom mestu.
Uvaljajte krmenadle u brašno i propržite na kratko u vrelom ulju. Izvadite...
27. feb.
Svinjske šnicle u tiganjuSokom od belog luka premažite svaku šniclu, a zatim sa obe strane posipajte so i biber.
Neka tako odstoje na sobnoj temperaturi oko 20 minuta....
02. jul
Svinjske šnicle u saftuSvinjske šnicle u saftu skloniti sa vatre i poslužiti vruće uz prilog po želji....
05. feb.
Svinjske šnicle u rerniNakon toga skidamo aluminijumsku foliju, pažljivo okrećemo svinjske šnicle i vraćamo ih u rernu.
Pečemo još 10-12 minuta.
Posolimo gotove svinjske šnicle i serviramo ih tople sa omiljenim garnirungom za šnicle....
16. jul
Svinjske šnicle u listu kupusaStavite šnicle u tu smesu, promešajte i stavite činiju u frižider na 30 minuta.
Pečurke i šargarepe se iseku na krupno.
Uzmite jedan list kupusa, na njega stavite jednu šniclu....
21. feb.
Jednostavne svinjske šnicle u rerniPo želji, kada bude gotovo, možemo preko šnicli narendati razne vrste sira ili kačkavalja i još malo zapeći pre služenja....
06. feb.
Svinjske šnicle u medenoj marinadiSvinjsko meso se iseče na šnicle.
Posipa se sokju i biberom i maže se prethodno napravljenom marinadom od soja sosa i istopljenog meda.
Peče se na roštilju dok ne bude gotovo. Za garnirung se isprži krompir....
31. okt.
Svinjske šnicle u belom sosuSvinjski file iseći na šnicle. Istući ih čekićem za meso i posoliti.
Na tiganju sa malo ulja propržite sa obe strane šnicle 5 min okvirno....
04. feb.
2
Špikovane svinjske šnicle u rerniSos se kuva 10 minuta, nakon čega se zalivaju šnicle.
Peče se 30 minuta na 180 stepeni.
Špikovane svinjske šnicle u rerni su gotove....
28. jul
Marinirane svinjske šnicle u rerniMarinirane svinjske šnicle u rerni serviramo sa salatom od paradajza i krastavaca....
20. okt.
Svinjske šnicle iz rerneNatrljajte šnicle belim lukom, posolite i pobiberite. Ostavite u marinadi 2 sata u pokrivenom sudu u frižideru....
20. feb.
Svinjske šnicle sa medomDobro utrljajte šnicle biberom, solju i majčinom dušicom.
Pomoću četkice dobro premažite šnicle sa sosom od meda i stavite ih u posudu, poklopite, pa zatim ih stavite u frižider da odstoje sat vremena....
15. januar
Svinjske šnicle sa lukomZačinite svinjske šnicle solju i biberom. Zagrejte maslinovo ulje u tiganju i zapržite dobro meso sa obe strane nekoliko minuta, nakon toga smanjite temperaturu i ostavite da se dinsta dok ne bude gotovo....
07. nov.
Svinjske šnicle od butaNakon toga pečemo šnicle na roštilju, dok ne dobiju željeni stepen pečenosti.
Ispečene svinjske šnicle od buta po želji prelivamo sa još soja sosa....
30. maj
Svinjske šnicle sa vinomNa šnicle sipajte biber i beli biber, obavezno u zrnu.
Luk oljuštite i isecite na velike polumesece. Dodajte u šnicle.
Na kraju sipajte i vino, ali nemojte prelivati šnicle, inače pocrne....
19. sep.
Svinjske šnicle u marinadi od lukaLuk i limun se izrendaju i stavljaju preko šnicli, prethodno izlupanih i začinjenih po želji. Tako treba da odstoje minimum 1-2 sata u frižideru (što više to bolje, a po želji se pripremaju ujutru i prave uveče)....
23. jul
Svinjske šnicle s pečurkama u folijiIsecite svinjski file na 4 parčeta. Svako parče se istuca, stavlja se preko parčeta folije i preko njega se rasporedi malo nadeva. Prekrijte parčetom šunke, a preko nje stavite po jednu kašičicu nadeva....
20. dec.
Svinjske šnicle u marinadi sa pivomSvinjski vrat blago istucate i rascepkate ga po krajevima da se meso ne bi savilo pri pečenju.
Začinjavate šnicle solju i biberom....
19. jun
Marinada za svinjske šnicle u rerniStavite svinjske šnicle i dobro ih promešajte da se sve oblože marinadom sa svih strana.
Poklopite i ostavite marinadu za svinjske šnicle u rerni u frižideru nekoliko sati ili preko noći....
14. maj
Krhke svinjske šnicle u vinskom sosuVratite na vatru pasirani sos i ubacite unutra šnicle. Dinstajte 5 minuta isključite ringlu.
Krhke svinjske šnicle u vinskom sosu su gotove....
31. jul
Svinjske šnicle i rebra u đuvečariSvinjske šnicle i rebra u đuvečari se peku prvih pola sata na 220 stepeni, posle se temperatura smanjuje na 170 i kuvanje se nastavlja još oko sat i po.
Serviraju se topli sa garnirungom po želji....
14. maj
Svinjske šnicle s prazilukom i pečurkamaU masnoću, koja je ostala od šnicli, stavljamo isečen praziluk i njega takođe izdinstamo.
Nakon što je gotovo i njega sipamo preko šnicli i skorz odozgo stavljamo pečurke....
18. sep.