Kako da jedemo malo i zdravo
Šta je zbog čega korisno

Kako da jedemo malo i zdravo

Naše telo je veoma brz sistem koji se sam reguliše. Ako vam je telu potrebno nešto, to je onda ono što ono ne poseduje. Naravno, ne treba preuveličavati ovo pravilo do krajnjih granica i da jedete sve što vam se prijede.

1

Šta čemu koristi

Korisni tekstovi o koristi i štetnosti hranljivih namirnica, začina, vitamina i minerala. Pogledajte koje su namirnice čemu koriste.
Korisno - Lak trik da odustanete od štetnih namirnicaŠta je zbog čega korisno

Lak trik da odustanete od štetnih namirnica

25.06.2018

Koliko god da čovek ima snažnu volju, dođe trenutak kada nos ili nepce nas nateraju da pokleknemo iskušenju. Postoji nešto, što čovek može da napravi u takvim situacijama.

Korisno - Glavni simptomi nedostatka magnezijuma u teluŠta je zbog čega korisno

Glavni simptomi nedostatka magnezijuma u telu

25.06.2018

Kod deficita magnezijuma u telu se javljaju neprijatni osećaji. Kada nema dovoljno magnezijuma u telu, možete osećati grčeve u nogama, sidrom nemirnih nogu, nesanicu, nemir, visok krvni pritisak, migrenu, hronični umor.

Korisno - Najbolje namirnice za zdravlje mozgaŠta je zbog čega korisno

Najbolje namirnice za zdravlje mozga

22.06.2018

Hrana ima veliki uticaj na ljudski organizam, čije funkcije obično slabe, posebno kako on stari. Mi ponekad mislimo da je mozak posebni sistem našeg tela , kaže Dijana Prvis Džafin, direktorka strategija i programa Instiuta za moždanu efikasnost

Korisno - Čudotvorna sila listova malineŠta je zbog čega korisno

Čudotvorna sila listova maline

20.06.2018

Kada se okrenemo narodnoj medicini, treba reći da su listovi maline kedni od najpopularnijih i dosta rasprostranjenih naronih lekova. Koriste se za pravljenje lekovitih čajeva, tinktura, čak i melema.

Korisno - Pijte čaj od piskavice za veće grudiŠta je zbog čega korisno

Pijte čaj od piskavice za veće grudi

20.06.2018

Priroda nam daje biljke, od kojih manje grudimogu da narastu. Takva biljka je piskavica. Ona na prirodan način stimuliše rast tkiva grudi, i one postaju veće i zdravije.

Korisno - 5 neprocenjivih saveta u pravljenju palačinkiŠta je zbog čega korisno

5 neprocenjivih saveta u pravljenju palačinki

20.06.2018

Nema ništa lepše od ukusnih palačinki. Caka za neverovatne palačinke se krije u tehnici. Eto i nekoliko saveta kako da pravilo napravite palačinke i izbegnete neke od čestih grešaka.

Korisno - Ove namirnice su korisne za vaš želudac!Šta je zbog čega korisno

Ove namirnice su korisne za vaš želudac!

20.06.2018

Lako je zanemariti one namirnice koje nam daju prijatan osećaj lakoće i potpomažu procese u sistemu za varenje. Doktor Oz smatra da su ove 3 namirnice one koje će garantuju zdrav želudac i dobar apetit.

Korisno - Kako da alkalizujete teloŠta je zbog čega korisno

Kako da alkalizujete telo

19.06.2018

pH predstavlja pokazatelj odnosa među pozitivno naelektrisanih (kiselih) jona i negativno naelekrisanih (alkalnih) jona.

Korisno - Mršavljenje nakon 50: Brzi trikovi!Šta je zbog čega korisno

Mršavljenje nakon 50: Brzi trikovi!

18.06.2018

Svako životno doba je lepo. Kada pređete 50 godina, većina ljudi smatra da ne mogu biti u formi, pa zato i zanemaruju svoju figuru.