Neželjena dejstva kod upotrebe goji bobica
Šta je zbog čega korisno

Neželjena dejstva kod upotrebe goji bobica

0

Uživajući veliku popularnost u poslednjih nekoliko godina, Goji bobice su koje se smatra izvorom mladosti . Zajedno sa predonostima po zdravlje, međutim, otkrivene su i nuspojave kod prekomerne upotrebe Goji bobica.

1

Šta čemu koristi

Korisni tekstovi o koristi i štetnosti hranljivih namirnica, začina, vitamina i minerala. Pogledajte koje su namirnice čemu koriste.
Korisno - Iznenađujuće primene sode bikarboneŠta je zbog čega korisno

Iznenađujuće primene sode bikarbone

12.05.20170

Uporedo sa svim svojstvima koja ima, soda ne treba da se koristi za unutrašnje lečenje ljudi, koji pate od visokog krvnog pritiska, imaju probleme sa bubrezima i zadržavanjem tečnosti.

Korisno - Top 12 namirnica za snižavanje holesterolaŠta je zbog čega korisno

Top 12 namirnica za snižavanje holesterola

11.05.20170

Kada je u pitanju snižavanje visokog nivoa holesterola, strogo izbegavanje masnoća nije rešenje. Nije neophodno izbaciti iz menija čak i one namirnice koje sadrže holesterol, kao na primer jaja, sir, mleko. Pogledajte 12 namirnica protiv visokog nivoa hol

Korisno - Avdika - lekovita svojsta i sastavŠta je zbog čega korisno

Avdika - lekovita svojsta i sastav

11.05.20170

Avdika koja je sestra bliznakinja zove, je biljka sa brojnim terapeutskim svojstvima, koja može da se koristi za lečenje i kao preventiva kod velikog broja oboljenja.

Korisno - Super namirnice za čišćenje pluća od nikotinaŠta je zbog čega korisno

Super namirnice za čišćenje pluća od nikotina

09.05.20170

Pušenje ubrzava srčani ritam, krvni pritisak i smanjuje nivo kiseonika u krvi. Svako od nas može da savlada te simptome, ako konzumira neke darove prirode. Pogledajte koje.

Korisno - Top 9 namirnica koje zasićuju, uz koje ćete smršatiŠta je zbog čega korisno

Top 9 namirnica koje zasićuju, uz koje ćete smršati

09.05.20170

Sa devet namirnica možete da se izborite s glađu tokom dijete, zato što će vam upravo ove namirnice duže održati sitost. Od ove hrane možete da jedete u većim porcijama, zato što nisu kalorijska bomba.

Korisno - Hrana koja steže i olakšavaŠta je zbog čega korisno

Hrana koja steže i olakšava

08.05.20170

Problemi sa sistemom za izlučivanje se sreću često, i mogli bismo da ih izbegnemo bez upotrebe bilo kakvih lekova - samo ako jedemo potrebne namirnice za konkretno stanje.

Korisno - Visokokalorične namirnice od kojih se neprimetno gojimoŠta je zbog čega korisno

Visokokalorične namirnice od kojih se neprimetno gojimo

08.05.20170

Svaka namirnica sadrži određenu količinu kalorija. Ima i onih koje su, neobjašnjivo, masovno uključene u dijetama i režimima ishrane, sigurno zbog neznanja kakve su kalorične bombe ustvari.

Korisno - Preporučen dnevni unos godži bobicaŠta je zbog čega korisno

Preporučen dnevni unos godži bobica

03.05.20170

Plodovi godži biljke imaju sladunjav ukus, a njihova nežna struktura iziskuje samo ručno branje. Plodovi ove biljke se jedu dok su sveži, ali takođe se mogu konzumirati i u obliku soka.

Korisno - Celer leči osteofiteŠta je zbog čega korisno

Celer leči osteofite

03.05.20170

Treba precizirati da celer smanjuje krvni pritisak, tako da ljudi sa niskim krvnim pritiskom treba da se konsultuju sa lekarom, pre nego što pribegnu ovom načinu lečenja.