Namirnice za zdravu kožu
Šta je zbog čega korisno

Namirnice za zdravu kožu

0

Jedna od najvažnijih komponenti za zadravu kožu je vitamin A. Najbolji izvor u kome možete otkriti ovaj vitamin su mlečni proizvodi sa niskim procentom masnoće, kao što je kiselo mleko.

1

Šta čemu koristi

Korisni tekstovi o koristi i štetnosti hranljivih namirnica, začina, vitamina i minerala. Pogledajte koje su namirnice čemu koriste.
Korisno - Koje su koristi od cvekle?Šta je zbog čega korisno

Koje su koristi od cvekle?

16.08.20170

Za konzumiranje se koristi koren cvekle, koji je jarko crvene boje. Jede se sirov, u obliku salate, ili se pije sveže isceđen sok od njega. Može se sresti i u kombinaciji sa barenim povrćem ili u turšijama.

Korisno - Loše vesti za ljubitelje sireva!Šta je zbog čega korisno

Loše vesti za ljubitelje sireva!

15.08.20170

Pre nego počnete da mezite omiljeni sir Ementaler, korisnoje da se upoznate sa potencijalnim rizicima koje u sebi nosi ovaj mlečni proizvod. Novo (osporavano) istraživanje tvrdi da konzumacija sira, može da dovede do rezistentnosti na antibiotike.

Korisno - Maslinovo ulje štiti jetruŠta je zbog čega korisno

Maslinovo ulje štiti jetru

14.08.20170

Zbog mnogobrojnih koristi po zdravlje, maslinovo ulje se sa pravom smatra istinskim darom prirode. Preporučuju ga kako lekari, tako i narodna medicina, u prevenciji razvitka kardiovaskularnih bolesti.

Korisno - Neverovatno! Tri urme na dan će transformisati vaše teloŠta je zbog čega korisno

Neverovatno! Tri urme na dan će transformisati vaše telo

11.08.20170

Urme su među najnepravednije zapostavljenim voćem kod nas. Dok se oslanjamo na citruse, jabuke i kruške, zaboravljamo jedan od najkorisnijih plodova uopšte. Urme su među najkorisnijim prirodnim namirnicama koje su nam dostupne.

Korisno - Nikada ne bacajte ove kore! Mogu vas izlečitiŠta je zbog čega korisno

Nikada ne bacajte ove kore! Mogu vas izlečiti

10.08.20170

Da li znate, da je ljuska belog luka nezamenjiva kod bakterijskih i gljivičnih vaginalnih upala? Slobodno možete da pripremite čaj od ljuske crnog ili belog luka

Korisno - Zelena moć: Tri najbolja sredstva protiv lošeg zadahaŠta je zbog čega korisno

Zelena moć: Tri najbolja sredstva protiv lošeg zadaha

10.08.20170

Loš zadah može da vas natera da se otuđite od nekog, kao i da se otuđe od vas, ukoliko ste vi taj sa problemi. Sledeći zeleni darovi prirode vam mogu pomoći da ne dolazite u neprijatnu situaciju.