Smrznute namirnice su u stvari korisne
Šta je zbog čega korisno

Smrznute namirnice su u stvari korisne

0

Sledeći put kada kupujete, nemojte izbegavati smrznute namirnice. Većina ne kupuje smrznuto voće i povrće, jer misli da ono ne može imati hranljivu vrednost kao i sveže namirnice.

1

Šta čemu koristi

Korisni tekstovi o koristi i štetnosti hranljivih namirnica, začina, vitamina i minerala. Pogledajte koje su namirnice čemu koriste.
Korisno - Koje mikroelemente možemo naći u različitim namirnicama?Šta je zbog čega korisno

Koje mikroelemente možemo naći u različitim namirnicama?

20.06.20170

Živa materija je sačinjena od oko 90 prirodnih hemijskih elemenata. Iako je ponekad potrebno da unosimo i dodatke ishrani, da bi povećali nivoe mikroelemenata, osnovni način da ih dobijemo je ukoliko se pravilno hranimo.

Korisno - Ove namirnice uvek jedite zajednoŠta je zbog čega korisno

Ove namirnice uvek jedite zajedno

20.06.20170

Da li znate, da je kombinacija spanaća i jagoda jedna od najzdravijih? U jagodama ima velike količine vitamina C, a u spanaću - velike količine gvožđa.

Korisno - Neželjena dejstva kod upotrebe goji bobicaŠta je zbog čega korisno

Neželjena dejstva kod upotrebe goji bobica

22.05.20170

Uživajući veliku popularnost u poslednjih nekoliko godina, Goji bobice su koje se smatra izvorom mladosti . Zajedno sa predonostima po zdravlje, međutim, otkrivene su i nuspojave kod prekomerne upotrebe Goji bobica.

Korisno - Iznenađujuće primene sode bikarboneŠta je zbog čega korisno

Iznenađujuće primene sode bikarbone

12.05.20170

Uporedo sa svim svojstvima koja ima, soda ne treba da se koristi za unutrašnje lečenje ljudi, koji pate od visokog krvnog pritiska, imaju probleme sa bubrezima i zadržavanjem tečnosti.

Korisno - Top 12 namirnica za snižavanje holesterolaŠta je zbog čega korisno

Top 12 namirnica za snižavanje holesterola

11.05.20170

Kada je u pitanju snižavanje visokog nivoa holesterola, strogo izbegavanje masnoća nije rešenje. Nije neophodno izbaciti iz menija čak i one namirnice koje sadrže holesterol, kao na primer jaja, sir, mleko. Pogledajte 12 namirnica protiv visokog nivoa hol