Korisna svojstva breskvi
Šta je zbog čega korisno

Korisna svojstva breskvi

Breksve poboljšavaju stanje nervnog sostema, poboljšavaju raspoloženje, pomažu dobrom varenju i čiste organizam od naslaga i otova. Savršene su za dijetu.

1

Šta čemu koristi

Korisni tekstovi o koristi i štetnosti hranljivih namirnica, začina, vitamina i minerala. Pogledajte koje su namirnice čemu koriste.
Korisno - 10 razloga da jedete više paprikeŠta je zbog čega korisno

10 razloga da jedete više paprike

27.09.2017

Kada je sadržaj vitamina C u pitanju, paprika je u velikoj prednosti u odnosu na limun i ribizlu. Treba imati na umu da se najviše askrobinske kiseline nalazi oko drške, a taj deo obično sečemo i bacamo kada čistimo semenke. 2. U paprikama, pored v

Korisno - Namirnice koje stvaraju upalu u telu!Šta je zbog čega korisno

Namirnice koje stvaraju upalu u telu!

12.09.2017

Tako su šećer i šećerni sirup osnovni uzročnici upale u organizmu. Prema istraživanjima, preterivanje sa šećerom vodi, osim do [upale želuca], i do različitih drugih oboljenja.

Korisno - Namirnice koje raspaljuju strastŠta je zbog čega korisno

Namirnice koje raspaljuju strast

31.08.2017

Vino s merom za veći libido. Nedavno je postalo obavezan atribut u ljubavnim igrama. Međutim, jako je važan osećaj mere - posebno za muškarce. U umerenim količinama, vino je moćan stimulans libida.

Korisno - Oprez! Tamna strana semena ČieŠta je zbog čega korisno

Oprez! Tamna strana semena Čie

31.08.2017

Istraživanjima semena biljke Čia od strane naučnika je utvrđeno da produžen unos vodi do zavisnosti. Naravno, sve ove štetne posledice se pojavljuju kod prekoračene doze ili stalnog unosa semena.

Korisno - Ne lišavajte svoje telo soka od limuna!Šta je zbog čega korisno

Ne lišavajte svoje telo soka od limuna!

28.08.2017

U neprocenjive osobine limuna spada i sposobnost da leči perut, izbeljuje zube i nokte. A ispijena čaša soka od limuna ujutru na prazan stomak detoksikuje organizam, poboljšava metabolizam.

Korisno - Evo zašto treba da pazite na jedenje urmiŠta je zbog čega korisno

Evo zašto treba da pazite na jedenje urmi

28.08.2017

Urme su slatke, ukusne i veoma primamljive, ali njihovo konzumiranje treba da bude umereno - do 4 komada na dan, da bi se radovali dobrom zdravlju.

Korisno - Pet važnih vitamina za prevenciju osteoporozeŠta je zbog čega korisno

Pet važnih vitamina za prevenciju osteoporoze

28.08.2017

Osteoporoza je oboljenje koje se događa kada kosti postaju porozne i gube mineralnu gustinu. Kada se to dogodi kosti postaju krhke, lomljive i jako podložne prelomima.

Korisno - Zašto su konzerve sa tunjevinom štetne?Šta je zbog čega korisno

Zašto su konzerve sa tunjevinom štetne?

25.08.2017

Konzerva ribe tune sadrži velike količine metilžive koja je opasan neurotoksin. U konzervama sa tunjevinom ima i jednjenja Bisfenol A, tačnije u pakovanju.