Uklanjanje mirisa od škembića i iznutrica
Kulinarski Saveti

Uklanjanje mirisa od škembića i iznutrica

Do pre manje od 5 godina se u gotovo svakoj seoskoj kući, a i u nekoj gradskoj, gajilo po jedno prase, najmanje. Danas to više nije tako, a i gajenje domaćih životinja je sve manje zastupljeno.

1

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Kulinarski Saveti - Tajna ukusnih kroketa od krompiraKulinarski Saveti

Tajna ukusnih kroketa od krompira

14.05.2018

Kroketi su pravo zadovoljstvo za zauzete i ekonomične domaćice, koje žele da se pokažu pred porodicom, ali ne mogu da odvoje vreme za kuhinju.

Kulinarski Saveti - Napravite sami šarene mrvice za dekoraciju tortiKulinarski Saveti

Napravite sami šarene mrvice za dekoraciju torti

09.04.2018

U kulinarstvu se za dekoraciju torti, kolača, mafina, kremova i drugih slatkiša koriste šećerne mrvice. One su na engleskom poznate pod nazivom sprinkles. Pored toga što ih možete kupiti gotove u prodavnici, možete ih, takođe, napraviti i kod kuće. Na

Kulinarski Saveti - Trikovi kod sušenja voća u kućnim uslovimaKulinarski Saveti

Trikovi kod sušenja voća u kućnim uslovima

05.04.2018

Tokom leta ima dosta voća. Ako živite na selu i imate baštu, onda možete sami ga gajite voće. Često se dešava da voća ima previše, pa onda nema vremena da se voće konzumira dok je sveže.

Kulinarski Saveti - Tajne ukusnog rižotaKulinarski Saveti

Tajne ukusnog rižota

03.04.2018

Najvažnije pravilo kod pripreme rižota je da se [bujon], u kome se sprema rižoto, sipa postepeno, a ne odjednom.

Kulinarski Saveti - Kako da čuvate borovnice i drugo šumsko voćeKulinarski Saveti

Kako da čuvate borovnice i drugo šumsko voće

02.04.2018

Borovnice su ukusno letnje voće, koje je najbolje da jedete sveže ili da ih dodate kiselom mleku ili salati, a takođe se mogu iskoristiti i za nadev od voća.

Kulinarski Saveti - Kako se konzumira kavijarKulinarski Saveti

Kako se konzumira kavijar

01.04.2018

Kavijar je nekad važio za veoma retku namirnicu i specijalitet, konzumirala ga je samo elita i priparnici aristokratije, ali je on danas dostupan i može se naći na trpezi.

  • Forum

  • Nove
  • Komentarisane
  • Popularne