Razlika između fetučinija, papardela i garganela
Kulinarski Saveti

Razlika između fetučinija, papardela i garganela

Italijanska testenina se proizvodi u mnogo različitih oblika, od kojih neki nisu uspeli da izbore popularnost van granica zemlje u kojoj su napravljeni.

1

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Kulinarski Saveti - Kako da napravite idealni patatnikKulinarski Saveti

Kako da napravite idealni patatnik

21.02.2018

Patatnik se uglavnom se pravi tako što se luk i krompir krupno iseckaju ili iyrendaju, pa im se doda so i nana.

Kulinarski Saveti - Trikovi za jeftine supernamirnice u kućnim uslovimaKulinarski Saveti

Trikovi za jeftine supernamirnice u kućnim uslovima

19.02.2018

Čim se priča o zdravoj ishrani, većina nas odmah počne da se brine i računa kako će to uticati na kućni budžet. U suštini, to nije toliko zahtevno i sigurno postoje neki mali trikovi koji će vam pomoći da se hranite pravilno, a da pritom ne gladujete

Kulinarski Saveti - Šta podrazumeva pečenje u kesiKulinarski Saveti

Šta podrazumeva pečenje u kesi

07.02.2018

Kese za pečenje daju jelu odličan ukus. Način pripreme je veoma jedostavan, prosto nasečete namirnice, začinite ih i stavljate ih u kesu. Vežete je i napravite nekoliko rupica.

Kulinarski Saveti - Kulinarski trikovi kod spremanja pasuljaKulinarski Saveti

Kulinarski trikovi kod spremanja pasulja

04.02.2018

Ako treba da klasifikujemo balkanska jela, sasvim je sigurno da će pasulj zauzeti jedno od prvih mesta. Gotovo i da ne postoji kuća na čijoj se trpezi ne nalazi pasulj, i to u najrazličitijim oblicima. Nezavisno od toga koje je doba, pasulj je jelo koje j

Kulinarski Saveti - Kako spremiti patlidžan, a da ne bude gorakKulinarski Saveti

Kako spremiti patlidžan, a da ne bude gorak

03.02.2018

Kako bismo počeli sa uklanjanjem gorčine patlidžana, prvo treba da ustanovimo koji su njegovi delovi korisni, a koji ne treba da budu deo procesa spremanja jela.

Kulinarski Saveti - Napravite voćni sirup za zimuKulinarski Saveti

Napravite voćni sirup za zimu

29.01.2018

Pravila ga je baka i često smo ga ispijali direktno iz flaše, mršteći se od slatkoće, a mogli smo da uživamo u njemu tokom zimskih hladnih dana - sladak sirup i slatka uspomena, koje se uvek rado setimo.

Kulinarski Saveti - Kako da napravite domaći sok i sirupKulinarski Saveti

Kako da napravite domaći sok i sirup

23.01.2018

Nema ništa ukusnije od domaćeg soka i sirupa. Oni se mogu napraviti po vašem ukusu - sa manje ili više šećera, da budu ređi ili gušći.

Kulinarski Saveti - Specifičnosti kod spremanja na roštiljuKulinarski Saveti

Specifičnosti kod spremanja na roštilju

02.10.2017

Ako nemate mnogo iskustva u pečenju mesa na roštilju, onda neka vaš izbor bude svinjsko i pileće meso, jer šansa da ne uspete je mnogo mala.

Kulinarski Saveti - Trikovi kod spremanja klenaKulinarski Saveti

Trikovi kod spremanja klena

29.09.2017

Najbolja varijanta za pripremanje klena je da ga ispečete u rerni. Možete da stavite luk, paradajz i da ga ispečete, a druga varijanta je da ga napunite.

Kulinarski Saveti - Spremite školjke na brz i lak načinKulinarski Saveti

Spremite školjke na brz i lak način

23.09.2017

Školjke su odlična varijanta ako želite da spremite nešto za večeru, a da je pritom brzo i lako. One su takođe dobre i kada hoćete da iznenadite goste.

Kulinarski Saveti - Saveti za čišćenje roštiljaKulinarski Saveti

Saveti za čišćenje roštilja

22.09.2017

Ako hoćete da vam roštilj uvek bude čist i da se njime koristite dugo, nakon što ga koristite, neka se ohladi i odmah očistite unutrašnji i spoljašnji deo roštilja.

  • Forum

  • Nove
  • Komentarisane
  • Popularne