Šefovi kuhinje otkrivaju tajne ukusne slanine

1 od 4 Fotografije
Bobi Flej: Glazirana slanina sa senfom i sirup od javora.
Mnogo ljudi jedu slaninu u čiistom obliku bez dodatnih začina i aromata, ali ako ste zaista ljubitelj eksplozija ukusa možete glazirati dimnjenu slaninu dižon senfom, biberom i sirupom od javora. Sigurno će vas krajni rezultat nadahnuti i privući na svoju stranu.

Ako ste i vi kao i većina koji smartaju da je slanina jedna od najvećih kulinarskih bogatstava, sigurno će vam se dopasti današnji članak i naučićete nekoliko trikova kako da je pripremate na različite načine. Ne treba da se ograničavate samo na prženje u tiganju ili pečenje u rerni. Postoji i mnogo interesantnijih i ukusnijih načina pripremanja slanine.

U galeriji gore pogeldajte savete poznatih šefova i otkrijte svoj idealan način nezaboravnog i neodolkivog doručka.

Komentari

Pošalji
5
Ukupno glasalo: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Povezani recepti