Bonapeti.rs»Članci»Kulinarski Saveti»Šefovi kuhinje otkrivaju tajne ukusne slanine

Šefovi kuhinje otkrivaju tajne ukusne slanine

Monika IvanovaMonika Ivanova
Šef kuhinje
1431
4 od 4 Fotografije
Alton Braun: U salamuri 3 dana
Kulinarski voditelj marinira sirove svinjske grudi u šećeru, soli, melasi i jabukovom sajderu. U toj salamuri stoje tri dana, i nakon toga on ih peče u rerni na ubrusu (da bi upile masnoču i da speči nepotrebno zadilmljavanje) i papir za pečenje.

Ako ste i vi kao i većina koji smartaju da je slanina jedna od najvećih kulinarskih bogatstava, sigurno će vam se dopasti današnji članak i naučićete nekoliko trikova kako da je pripremate na različite načine. Ne treba da se ograničavate samo na prženje u tiganju ili pečenje u rerni. Postoji i mnogo interesantnijih i ukusnijih načina pripremanja slanine.

U galeriji gore pogeldajte savete poznatih šefova i otkrijte svoj idealan način nezaboravnog i neodolkivog doručka.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji