Javorov sirup
Hranljive Namirnice

Javorov sirup

0

Javorov sirup se dobija od soka javora. Prirodni javorov sirup ne sadrži masnoće, bogat je mikroelementima i potpuno odgovara za ishranu dijabetičara.

1

Hranljive Namirnice

Hranljive namirnice sa informacijom o njima i njihovom sastavu. Čuvanje, izbor i konzumiranje različitih vrsta hranljivih namirnica. Primena pojedinih hranljivih namirnica.
Hranljive Namirnice - Gorka so (Engleska so)Hranljive Namirnice

Gorka so (Engleska so)

09.05.20170

Gorka so je važna namirnica, koja ima brojna lekovita svojstva. Engleska so je veoma korisna. Ulepšavanje i detoksikacija sa gorkom solju.

Hranljive Namirnice - Jaja od prepeliceHranljive Namirnice

Jaja od prepelice

25.04.20170

Jaja od prepelice su bomba vitamina, minerala i mikroelemenata. Prepeličja jaja su korisna za decu i odrasle, pomažu srcu i kod mnogo oboljenja. Sastav jaja prepelice.

Hranljive Namirnice - Prašak za pecivoHranljive Namirnice

Prašak za pecivo

24.04.20170

Prašak za pecivo je zaista najpopularnije sredstvo za narastanje testa i peciva, raznih slatkiša, mafina, kolačića, itd. Prašak za pecivo se sastoji od sode bikarbone (osnova) i limunske kiseline (limuntusa). Sastav praška za pecivo.

Hranljive Namirnice - Kokosovo uljeHranljive Namirnice

Kokosovo ulje

24.04.20170

Kokosovo ulje je jedna od najkorisnijih masti. Birajte uvek prirodno i nehodrogenizovano kokosovo ulje. Kokosovo ulje pojačava metabolizam, poboljšava varenje i osvežava kožu.

Hranljive Namirnice - Soda bikarbonaHranljive Namirnice

Soda bikarbona

16.04.20170

Soda bikarbona je nezamenjiv aktivator u kulinarstvu, ali i dragoceni lek u domaćoj apoteci. Soda pomaže kod bolova u grlu. Kulinarska primena sode bikarbone.

Hranljive Namirnice - MaslineHranljive Namirnice

Masline

01.03.20170

Informacija, korist i čuvanje maslina. Vrste maslina i obrada do maslinovog ulja ili paste od masline. Kalorije, sastav i dijeta sa maslinama. Gajenje maslina.