Pečeni krompir u maslacu sa belim lukom i parmezanom

04/07/2018
"Prstohvat parmezana i pečeni krompir se pretvaraju u pravi kulinarski izazov, kome ćete se predati sa zadovoljstvom "
Priprema10 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno55 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano78
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i isečemo krompir (ako ima krupnijih), ako su sitni ostavljamo ih tako i stavljamo u pleh. Maslac treba da bude na sobnoj temperaturi i u njemu pomešamo parmezan, mirođiju i beli luk, sitno iseckan u multi praktiku. Dodajemo so po ukusu.

Dobijenom smesom prelivamo krompir i lepo promešamo.

Stavljamo u prethodno ugrejanu rernu na 200 stepeni i pečemo dok ne bude gotovo, periodično mešamo da se ispeku ravnomerno (na kraju pazimo da se ne izdrobi).

Bon apeti!slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti