Svinjski kotlet sa pečurkama i plavim sirom

07/07/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Sočna svinjetina sa aromatičnim sosom sa plavim sirom - da vam uz to predložimo još i flašu vina "
Priprema15 min.
Kuvanje75 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano21
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Napravite marinadu, tako što ćete sve sastojke pomešati. Ostavite kotlete da se mariniraju najmanje 2 sata.

Poređajte ih u tavu i poređajte preko svakog kotleta malo plavog sira i preko pečurke, koje ste prethodno iseckali na listiće.

Budući da su soja sos i plavi sir dosta slani, moguće je da nema potrebe da dodatno solite, zato so nismo naveli u receptu.

Narvno, ako je neophodno, dodajte so po želji.

Isipajte marinadu preko mesa i uvijte u aluminijumsku foliju.

Pecite na 180 stepeni oko 1 h i 15 minuta i zatim pecite bez folije.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar