Sač sa tri vrste mesa

14/07/2018
"Ako niste odlučili šta da pripremite danas za jelo, ovaj sač sa tri vrste mesa, paprikama, šargarepom i kačkavaljem je savršena gozba za vas"
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano159
  • Pregledi tokom meseca42
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso sečemo na kockice i u njega dodajemo prstohvat soli i 1 supenu kašiku ulja. Lepo promešamo i stavljamo u ugrejan glineni sač (sač stavljamo na hladnu ringlu, inače će pući), često mešamo da meso ne ostane živo.

Kad meso bude polugotovo, dodajemo i povrće (povrće takođe očistimo i sečemo na ne mnogo velike komade), oljuštene paprike dodajemo pred sam kraj.

Čim povrće omekša, dodajemo so, koliko je potrebno, posipamo prstohvatom čubra i mešamo još 1-2 minuta, nakon toga skidamo sač sa vatre i posipamo rendanim kačkavaljem.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti