Punjeni šaran iz rerne

15/07/2018
"Da li znate kako se priprema stvarno ukusan šaran? Pogledajte ovde"
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano90
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Dobro očišćenog šarana natrljajte solju i biberom, spolja i unutra, nakon toga ga stavite na oko 30 minuta u frižider.

U međuvremenu sitno isecite luk i pečurke i dinsrajte ih u 1-2 supene kašike maslaca dok ne omekšaju. Dodajte 2-3 sitno isečena paradajza i mlevene orahe. Pospite sitno iseckanim peršunom, dodajte belo vino, biber i so po ukusu i dobro promešajte.

Ovako pripremljenom smesom napunite šarana, stavite ga u namazan pleh. Obilno ga namažite maslacem, pokrijte kriškama paradajza, dodajte 1/2 šolje vode i pecite u ugrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne bude gotovo.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti