Pileći zalogajčići na kineski način

16/07/2018
"Ljudi se dele na dve vrste - oni koji piju viski i oni koji kuvaju sa viskijem!"
Priprema120 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno140 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano98
  • Pregledi tokom meseca31
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso sečemo na tanke ivice, mariniramo u viskiju oko 2 sata i pržimo na jakoj vatri vok (dubokom tiganju) oko 3-4 minuta sa 3 supene kašike ulje. Izvadimo.

U tiganj dodajemo još 2 supene kašike ulja i u njemu propržimo paprike, isečene na ivice.

Na isti način pržimo i šargarepu, isečenu na ivice, nakon toga krastavac i na kraju pečurke.

Posebno od jajeta napravimo omlet, sečemo ga na ivice i sve poređamo na tanjir, posipamo bosiljkom i soja sosom i serviramo sa kuvanim piričem.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti