Pržene pileće džigerice

16/07/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4198
"Otkrijte tajnu hrskavih prženih pilećih džigerica sa nežnom sredinom ovde"
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 160
  • Pregledi tokom meseca148
  • Pregledi tokom desmice17
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće džigerice - 500 g
  • brašno - da se uvalja
  • ulje - za prženje
  • so - po ukusu
  • biber - po ukusu
  • limun - za dekoraciju
  • sok od limuna - za polivanje
* merne jedinice

Način pripreme

Pileće džigerice očistimo. Operemo u mnogo voda i natopimo. Svaku džigericu uvaljamo u brašno, pomešano sa solju.

Ostavljamo da odstoje. U tiganju zagrevamo ulje. Ponovo uvaljamo u brašno i otresemo, pržimo na ulju.

Serviramo ih posute mlevenim biberom i sokom od limuna.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti