Pile sa kiselim kupusom u đuvečari

17/07/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Ukusno pile u đuvečari, koje je odlično i za važnu večeru "
Priprema30 min.
Kuvanje100 min.
Ukupno130 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano26
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pile - 1 komad
  • kupus - 1 srednja glavica
  • biber
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Sitno iseckajte kiseli kupus.

Pola stavite u đuvečaru, a preko posipajte alevom paprikom i uljem.

Stavite pile, kojem ste prorezali grudi, dodajte začine i dodajte preostali kupus.

Stavite u rernu i pecite dok ne bude gotovo.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti