Prženice sa slaninom

16/07/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Ako je doručak takav, onda smo spremni da jedemo najmanje 3 puta dnevno "
Priprema5 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano143
  • Pregledi tokom meseca54
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • hleb - 10 kriški, tost hleb
  • slanina - 10 listića
  • kačkavalj - 10 listića (kačkavalj, topljeni sir, edamer, gauda)
  • jaja - 5 komada
  • sveže mleko - 100 ml
  • ulje - 100 ml, za prženje
* merne jedinice

Način pripreme

Kriške hleba stavite kao za sendvič - između svake 2 kriške stavite po listić slanine.

Zatm isecite, tako da od svake kriške treba da dobijete po 2 trougla.

Umutite jaja sa svežim mlekom. Zagrejte ulje u tiganju.

Svaki trougao dobro potopite u umućena jaja.

Pržite dok ne porumene.

Konzumirajte ih tople.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti