Piletina sa kiselom pavlakom

23/07/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3716
"Dobro de, nije samo pavlaka, ima i mocarele, i pečuraka, i mnogo ljubavi prema dobroj hrani "
Priprema10 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano485
  • Pregledi tokom meseca183
  • Pregledi tokom desmice10
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileći bataci - 4 komada (donji deo)
  • pileća krilca - 4 komada
  • kisela pavlaka - 200 g
  • krem sir - 250 g
  • mocarela - 150 g (narendana)
  • pečurke - 200 g, marinirane
  • biber - 1 kašičica
  • so
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Posolite meso i u malo masnoće zapržite dok ne postane zlatasto. Prebacite ga u tanjir.

U istu masnoću stavite pavlaku, sir, pečurke, biber i 150 ml vode.

Mešajte dok ne dobijete ujednačenu smesu.

Sipajte u posudu za pečenje i poređajte meso.

Pokrijte folijom i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 40 minuta.

Sklonite foliju pospite mocarelom i ostavite da se zapeče.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti