Pile sa rendanim krompirom u đuvečari

10/08/2018
"Grešite ako mislite da je ovo još jedno pile sa krompirom - ovo je jedinstveno, odakle god da ga pogledaš "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano142
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

/undefined Operemo pileće batake i začinimo ih začinom za piletinu.

U tiganju na tihoj vatri sa svih strana propržimo dok ne dobiju braon boju. Luk sitno iseckamo, a krompir očistimo i izrenamo.

U posudi umutimo jaja sa svežim mlekom i kiselom pavlakom. Dodajemo i brašno. U rendani krompir dodajemo luk i peršun.

Promešamo i pomešamo sa jajima, mlekom i kiselom pavlakom.

Pripremamo glinenu posudu, namažemo je maslacem i sipamo gotovu smesu od krompira,

Na nju poređamo pržene pileće batake.

Stavljamo u rernu i pečemo na 180 stepeni dok ne budu gotovi.
slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti