Pileće šnicle u rerni

12/08/2018
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1571
"Najmekše pileće šnicle, koje ne nameravamo da delimo!"
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano339
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileće šnicle možete pripremiti i u rerni. Operite pileće šnicle i ako je neophodno istanjite ih i uklonite kožicu. Neko voli da ih priprema i sa kožicom.

U posudi promešajte maslinovo ulje i sok od limuna. Dodajte soja sos, biber, ispasirani beli luk i malo origana. Sve dobro promešajte i premažite pileće šnicle sa obe strane.

Stavite šnicle u pleh, koji ste nauljili i u koji ste sipali sasvim malo vode i pecite u vreloj rerni uz okretanje da bi se ravnomerno šnicle ispekle. Poslužite uz salatu od svežeg paradajza koje ste posuli origanom, posolite i dodajte maslinovo ulje po ukusu.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti