Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Svinjetina»Rebarca»Svinjska rebra sa medom i belim lukom

Svinjska rebra sa medom i belim lukom

Jordanka TasevaJordanka Taseva
Inovator
170411k60
Svinjska rebra sa medom i belim lukom
Fotografije: Jordanka Taseva
1 / 2
02/10/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
35 min.
Ukupno
50 min.
Porcije
4
"Rebra su ukusa kada su sočna i krta, takva su i ova, pripremljena sa medenom glazurom"

Potrebni sastojci

  • svinjska rebra - 1 kg
  • med
  • beli luk - 1 glavica
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo rebra na komade.

Posolimo malo, možemo dodati začine po ukusu - biber, zelene začine.

U namazan pleh poređamo komade. Sve namažemo medom i natrljamo belim lukom, sitno izgnječenim.

Pečemo u ugrejanoj rerni na 180 stepeni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: