Marinada za divljač i pljeskavice

11/10/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4198
"Znate da se divljač obavezno marinira, a mi znamo kako se tačno marinira "
Priprema5 min.
Ukupno5 min.
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano18
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • luk - 2 glavice, sitno isečen
  • peršun - 1/2 vezice, iseckan
  • crno vino - 1 šolja
  • lovorov list - 1 komad
  • ulje - 1 šolja
  • biber - sveže mleven
* merne jedinice

Način pripreme

U luk dodajte majonez. Dolijte vino, ulj, lovorov list i malo bibera.

Promešajte sve i namažite divljač i šnicle. Nakon oko 1-2 sata su spremni za pečenje.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti