Đuveč Fantazija

05/01/2017
Milica Djordjevicod Milica DjordjevicŠef kuhinje
"Uz ovaj neverovatan domaći đuveč, čak i ako ste jeli ponovo ćete ogladneti. Prelepa i veoma ukusna ideja za danas."
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 098
  • Pregledi tokom meseca976
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite kobasicu na četvrtine, crni luk na polumesece a papriku na tračice.

Stavite u svaku glinenu đuvečaru po kašičicu maslinovog ulja i premažite ih iznutra.

Stavite kobasice, luk i papriku, izmrvljeni sir i parčiće topljenog sira.

Pobiberite i stavite malo sosa od pečuraka i paradajz pirea. Ja koristim gotove sosove, prodaju se u teglicama.

Narendajte kačkavalj i stavite u rernu ugrejanu na 180 stepeni na 30 minuta. Izvadite đuvečare i u svaku razbijte po jedno jaje.

Vratite u rernu dok jaja ne budu gotova.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija