Pileća srca u Slow Cooker-u

05/02/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Kažu da su dijamanti ženini najbolji prijatelji, a najbolji pomoćnici u kuhinji – aparati za sporo kuvanje."
Priprema15 min.
Kuvanje210 min.
Ukupno225 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano28
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • pileća srca – 1 kg
  • crni luk – 3 - 4 glavice
  • paprika – 4 - 5 komada crvenih i zelenih
  • paradajz – 2 - 3 komada
  • so
  • biber
  • aleva paprika – pola kašičice
* merne jedinice

Način pripreme

Operite srca i očistite ih. Skuvajte ih u prethodno posoljenoj vodi i zatim ocedite. Isecite luk i prodinstajte ga na malo ulja.

Dodajte iseckanu papriku i kada se sve zajedno proprži, dodajte srca, iseckan paradajz i začine. Sve to dobro promešajte i smesu isipajte u aparat za sporo kuvanje.

Stavite poklopac, uključite na dvojku i za 3 h i 30 minuta vaše jelo će biti gotovo.

Prijatno!slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija