Pržena svinjska džigerica

08/02/2017
Milica Djordjevicod Milica DjordjevicŠef kuhinje
"Priprema svinjske džigerice je prava umetnost, koju možete da savladate ukoliko se striktno pridržavate našeg recepta."
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano145
  • Pregledi tokom meseca57
  • Pregledi tokom desmice10
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Džigericu dobro oprati i očistiti od žilica. Iseći na parčiće srednje veličine. Staviti u činiju i zaliti mlekom, šećerom i limunovim sokom. Ostaviti meso u tome 1 sat.

U međuvremenu u dubokom tiganju dinstati naseckani praziluk. Kada omekša dodati džigericu oceđenu od mleka. Mešati i upržiti.

Naliti vinom i ostaviti jelo da se krčka na umerenoj vatri, dok džigerica ne bude gotova. Servirati uz pirinač.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija