Pržena svinjska džigerica

08/02/2017
Anonymous
odAnonymousŠef kuhinje179
"Priprema svinjske džigerice je prava umetnost, koju možete da savladate ukoliko se striktno pridržavate našeg recepta."
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano25 913
  • Pregledi tokom meseca1147
  • Pregledi tokom desmice6
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Džigericu dobro oprati i očistiti od žilica. Iseći na parčiće srednje veličine. Staviti u činiju i zaliti mlekom, šećerom i limunovim sokom. Ostaviti meso u tome 1 sat.

U međuvremenu u dubokom tiganju dinstati naseckani praziluk. Kada omekša dodati džigericu oceđenu od mleka. Mešati i upržiti.

Naliti vinom i ostaviti jelo da se krčka na umerenoj vatri, dok džigerica ne bude gotova. Servirati uz pirinač.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija