Škembići prženi na seoski način

07/02/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Slični ukusni recepti nas teraju da maštamo o prasetu koje nema samo jedno škembe."
Priprema30 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno75 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano67
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjski škembići – 500g (skuvani)
  • kiseli krastavčići – 4 komada
  • masline – 10 komada
  • maslac – 60 g
  • aleva paprika
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Škembiće dobro očistite i potopite u sirće i sodu bikarbonu, pa ih operite i stavite da se kuvaju.

Kada se skuvaju, isecite ih na sitne kockice.

Kisele krastavčiće uzdužno isecite na tanke kriške, a masline prepolovite.

Istopite maslac u tiganju, stavite škembiće, krastavčiće i masline. Kad jelo bude gotovo, posolite alevom paprikom i biberom.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija