Jednostavne svinjske krmenadle u rerni

06/02/2017
Sonja Stanulovod Sonja StanulovŠef kuhinje / Autor
"Meke, sočne i neodoljivo ukusne! Samo to možemo reći za ove krmenadle, koje su medju današnjim top receptima."
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano6 678
  • Pregledi tokom meseca419
  • Pregledi tokom desmice38
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske krmenadle – 600 g
  • krompir – 1kg
  • šargarepa – 3 - 4 komada
  • beli luk – 2 čena
  • sok od paradajza – 1 šoljica ili 1 paradajz
  • biber
  • čubar
  • pileći bujon
  • so
  • aleva paprika
  • maslinovo ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Poredjamo krmenadle u posudu za pečenje, nasečemo šargarepu na kolutove, krompir i beli luk i stavimo u posudu. Dodamo začine.

Uvijemo posudu aluminijumskom folijom i stavljamo u rernu. Pečemo dok ne bude gotovo.

Po želji, kada bude gotovo, možemo preko šnicli narendati razne vrste sira ili kačkavalja i još malo zapeći pre služenja.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija