Pačija srca na roštilju

07/02/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Eh, da mi je znati ko izmišlja sav ovaj mezetluk idealan uz pivo - pačja srca, pa još i na roštilju."
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano31
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3.5 od 5

Potrebni sastojci

  • pačija srca - 600 g
  • luk - 1 mala glavica, narendana
  • soja sos - 1 kašika
  • šećer - prstohvat
  • so - po ukusu
  • univerzalni začin - 1 kašičica za pileće meso
  • biber
  • ulje - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvati pačija srca dok ne budu skoro gotova u blago posoljenoj vodi.

Iscediti ih i potopiti u marinadu od začina.

Ostaviti ih da tako stoje 1 sat, da bi upila marinadu.

Nakon toga, srca peći na roštilju, koji je prethodno namazan slaninom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija