Svinjska džigerica u foliji

07/02/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Da svinjska džigerica bude sočna i mirisna - zavijte je u foliju. A da ostane neka porcija i za vas - zovite u goste samo one koji su na dijeti."
Priprema35 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano126
  • Pregledi tokom meseca51
  • Pregledi tokom desmice8
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Svinjsku džigericu dobro operite i isecite na kockice. Potopite ih u vodu da malo odstoje, a zatim vodu promenite dva do tri puta, sve dok ne postane bistra.

Iseckajte luk na krupnije komade.

U činiju stavite džigericu, začine, kao i malo ulja, pa sve to promešajte da se lepo sjedini.

Aluminijumsku foliju isecite na kocke i u svaku sipajte po 2 kašike džigerice sa ostalim sastojcima.

Zavijte foliju sa svih strana, tako da dobijete oblik pisma.

Zavijenu džigericu stavite na roštilj i pecite sa obe strane.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija