Kolenice sa kiselim kupusom

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2344k253
Kolenice sa kiselim kupusom
Fotografije: Vanya Georgieva
3 / 4
08/02/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
25 min.
Kuvanje
85 min.
Ukupno
110 min.
Porcije
6
"Možda jesmo romantični, ali veza između svinjskih kolenica i kiselog kupusa je mnogo više od ljubavi."

Potrebni sastojci

  • svinjska kolenica - 2 komada
  • kiseli kupus - 1/2 glavice
  • pirinač - 1/2 šolje
  • aleva paprika
  • biber
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Kolenice operite i stavite u dublju šerpu da se prže.

Kupus sitno iseckajte i dodajte ga u šerpu sa kolenicama zajedno sa kašičicom aleve paprike.

Nalijte vodu i ostavite da vri dok meso i kupus ne omekšaju.

Zatim dodajte prethodno opran pirinač i ostavite da se krčka. Nakon toga sve isipajte u tepsiju i stavite u rernu da se zapeče.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: