Sirotinjska večera sa jajima

09/02/2017
Sonja Stanulovod Sonja StanulovŠef kuhinje / Autor
"Kao pravi madjioničari u kuhinji, pokazaćemo Vam kako da spremite fantastičnu večeru uz malo truda i još manje namirnica."
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano10 373
  • Pregledi tokom meseca91
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • hleb – 4 - 5 kriški posebnog ili belog hleba
  • maslac – za mazanje
  • jaja – 4 - 5 komada
  • so
  • biber
  • aleva paprika
  • kačkavalj – ili sir 150 g
* merne jedinice

Način pripreme

Premažite pleh maslacem. Svaku krišku hleba premažite maslacem sa jedne strane i poređajte u pleh jednu do druge. Odozgo narendajte sloj kačakavalja.

Prstima napravite rupu u sredini svake kriške i u tu rupu razbijte po jedno jaje. Posolite i pobiberite.

Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni po 5 minuta sa jedne i druge strane. Nakon toga zapecite samo odozgo 10 minuta da se jaja dobro ispeku. Ako je potrebno prekrijte aluminijumskom folijom da ne pregori.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija