Komadići svinjetine u sosu od pečuraka sa tikvicama i krompirom

09/02/2017
"Aromatično svinjsko meso u sosu od pečuraka i sočnim povrćem, serviran sa ukusom i stilom - to je naš današnji predlog"
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 673
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite meso na sitne kockice. Izdinstajte u malo ulja.

Dodajte sitno iseckan luk. Nakon nekoliko minuta dodajte i isečene pečurke.

Pospite brašnom, dodajte začine i sipajte vino i vodu (oko 300 ml). Nakon desetak minuta skinite sa vatre.

Krompir i tikvice isecite na kolutiće. Poređajte ih u podmazan pleh i ređajte ukrug.

U sredinu sipajte meso sa sosom. Jelo pecite na 200 stepeni 30-40 minuta. Izvadite i pospite rendanim kačkavaljem i svežim peršunom.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija