Pileća džigerica sa povrćem

10/02/2017
Sonja Stanulovod Sonja StanulovŠef kuhinje / Autor
"U rukama pravog majsttora pileća džigerica sa povrćem ima čaroban ukus i miris!"
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 157
  • Pregledi tokom meseca48
  • Pregledi tokom desmice15
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileća džigerica – 1 kg
  • šargarepa – 2 komada
  • crni luk – 2 glavice
  • praziluk – 3 stabla
  • paprika – 3 komada
  • so
  • biber
  • paradajz – 2 komada iz konzerve
  • ulje – 100 ml
* merne jedinice

Način pripreme

Operite i osušite džigericu. Stavite je u posudu.

Nasecite povrće, paradajz zgnječite i dodajte ig džigerici.

Dodajte začine po ukusu i dobro promešajte. U odgovarajuću tavu sa poklopcem nalijte ulje i sipajte džigericu sa povrćem.

Poklopite i pecite na 200 stepeni oko 40 minuta ili dok povrće ne omekša.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija