Panakota sa breskvama Iznenađenje

10/02/2017
"Ne postoji bolja poslastica! Još jedan recept koji neizostavno morate da probate."
Priprema30 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno45 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 763
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šerpu sipajete mleko, pavlaku i med. Zagrejte, ali ne dozvolite da provri. Dodajte želatin, (predhodno potopljen u hladnoj vodi) i sklonite sa vatre. Dobro izmešajte da bi se sve sjedinilo, i ostavite da se ohladi.

Ispasirajte oguljene breskve. U njih dodajte med i želatin (predhodno natopljen u hladnoj vodi) i rastopljen na pari.

Pripremite silikonske kalupe za mafine. Sipajte 1-2 supene kašike bresaka u kalupe. Stavite u frižider da stegnu. Nakon što su se stegli, dodajte po jedan keks.

Dopunite kalupe sa kremom od pavlake i vratite ih u frižider da se potpuno stegnu. Nakon toga ih pažljivo izvadite iz kalupa i servirajte.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti