Posni pirinač sa tikvicama, paradajzom i maslinama

11/02/2017
"Ako sva vegetarijanska jela izgledaju kao ovaj posni pirinač sa tikvicama, paradajzom i maslinama, prestali bismo sa mesom - časna reč"
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 809
  • Pregledi tokom meseca3608
  • Pregledi tokom desmice21
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk isecite i izdinstajte. Dodajte iseckanu šargarepu i tikvicu. Nakon nekoliko minuta dodajte pirinač i na kraju sitno iseckan paradajz i spanać.

Smesu sipajte u odgovarajuću duboku posudu. Sipajte vodu oko 600 - 700 ml, i dodajte začine. Jelo stavite u rernu na 220 stepeni 30 minuta.

Izvadite ga, odozgo poređajte kolutiće paradajza i masline. Jelo vratite u rernu da se zapeče još 10.15 minuta.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija