Brza pohovana svinjska džigerica

11/02/2017
"Toliko krta i aromatična - šta čekate, zasučite rukave!"
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano713
  • Pregledi tokom meseca168
  • Pregledi tokom desmice32
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Džigericu isecite na parčiće i polijte svežim mlekom. Ostavite u frižideru 1 sat. Ocedite i osušite. Umutite jaja sa mlekom i brašnom.

Dodajte so i biber. Potopite parčiće džigerice u smesu za pohovanje i pržite u zagrejanoj masti.

Pazite, zato što prska. Izvadite ih i stavite na ubrus da se ocedi višak masnoce.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija