Dinstana svinjetina u đuvečari

11/02/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Svako zaslužuje da proba ovo ukusno jelo makar jednom u svom životu, a onima kojima se mnogo svidi - makar 2 puta."
Priprema20 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno110 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano432
  • Pregledi tokom meseca24
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso iseckajte na kockice, propržite ga na malo ulja, pa isipajte u đuvečaru.

Krupno iseckajte luk i šargarepu i dodajte ih mesu. Nakon toga dodajte pečurke iseckane na krupnije komade i paradajz pire i brašno koje ste prethodno razmutili u vodi.

Nalijte još vode (dok ne pokrije svo povrće), zatim sipajte vino, začinite i dobro promešajte.

Poklopite đuvečaru i pecite jelo 1h i 30 minuta na 180 stepeni.

Prijatno!slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti