Slani kuglof Mozaik

13/02/2017
Milica Djordjevicod Milica DjordjevicŠef kuhinje
"Odličan predlog za ljubitelje rebusa i ukusne hrane."
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano198
  • Pregledi tokom meseca83
  • Pregledi tokom desmice11
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso se umesi kao za ćufte. Dodate grašak, kukuruz, šargarepu, iseckanu na kockice, topljeni sir (iseckan na kockice), začine i peršun.

Umesite dobro sve sastojke. U podmazan kalup za kuglof poređajte parčiće slanine, tako da ivice izlaze izvan kalupa. Sipajte 1/2 od mlevenog mesa, napravite udubljenja i poređajte jaja.

Prekrijte preostalim mlevenim mesom, dobro pritisnite i prekrijte ivicama slanine koji vire van kalupa. Pecite kuglof na 200 stepeni 35-40 minuta. Ohladite i prevrnite u odgovarajući tanjir.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija