Originalne carske sarme

13/02/2017
Milica Djordjevic
odMilica DjordjevicŠef kuhinje179
"I carica je onda rekla caru da pretoči kupus i da proveri da li se ukiselio, kako bi mu spremila omiljene sarme."
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 057
  • Pregledi tokom meseca32
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite sve sastojke osim kupusa i dodajte im začine. Dobijenom smesom uvijte sarmice sa listovima kupusa.

Središnji deo kupusa iseckajte na sitno i začinite uljem, alevom paprikom i začinima. Sipajte u sud u kom ćete kuvati sarme.

Poređajte sarme na kupus i sipajte 2 čaše tople vode. Dodajte malo aleve aprike i poklopite sud.

Pecite jelo na 200 stepeni dok ne bude gotovo.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti